Hvam tapte mot Fet. Tar sommerferie på 4.plass

5.div  Fet – Hvam 3-0 (2-0)

Hvam har etter en trøblete start med masse baklengsmål og tre strake tap etter seier i seriepremieren, tatt godt med poeng. Bunnen ble nådd med 0-9 mot Blaker i den femte serierunden. Det gjorde nok noe med gruppa, for etter den kampen har laget levert mange gode resultater.

16.mai ble feire med 3-2 seier over Skedsmo 2 og siden spilte laget ytterliggere fire kamper uten tap. Totalt ble det 13 poeng på fem kamper og plutselig var Hvam å regne med i toppen av 5.divisjon. I de to siste matchene før ferien har laget møtt nr 2 og 4 og tapt begge kampen.

I den siste kampen, som gikk mot Fet, så ble mye avgjort med to Fet mål i løpet av to minutter midtveis i første omgang. Tidligere G16-landslagsspilleren Lasse Bergan Foss scoret det første, mens Vebjørn Sangnæs putta det andre. Hvam kom aldri helt opp mot sitt beste og rett før slutt fastsatte Marius Tolcsiner sluttresultatet til 3-0 til Fet.

Det eneste Hvam-spillerne tar med seg fra kampen på Fedrelandet er 1901 myggstikk. Lillestrøm er et kjent mygghull, Fedrelandet er kanskje et enda verre mygghøl.

13.juni tapte Hvam 2-6 hjemme for Skjetten 2, men Skjetten 2 benyttet en spiller som skulle sonet for fire gule kort. Protest ble lagt inn og resultatet ble satt til 3-0 til Hvam

Hvam tar nå sommerferie på en sterk 4.plass. Etter 11 spilte kamper har lag skaffet til veie 19 poeng, noe som må sies å være mer enn godkjent så langt i sin første sesong i 5.divisjon

Hvam stilte med følgende lag:Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Julian Risvik Paulsen, Anders Norum, Simen Scharning, Gøran Haga, Joachim Lihus, Simen Holter, Tony Kristiansen, Henning Torgnesskar og Simen Liro. Benyttede innbyttere: Sebastian Munthe Øvrum, Even Dahl, Jone Risvik Paulsen, Eskil Engebretsen og Stian Bøsterud