Hvam tapte serieåpningen

5.div Hvam mot Gjerdrum 0-4 (0-3)

Hvam avsluttet 2023-sesongen med 11 tap på de 12 siste kampene, men holdt seg i 5.divisjon etter en god vårsesong hvor de var oppe og nikket på en fjerde plass.

Hvam  har en tynn tropp og er avhengige at de rutinerte spillerne fortsatt leverer varene. De har et par unggutter som banker på døra, men det var stort sett bare kjente ringrever i startelleveren mot Gjerdrum. Gjestene endte i fjor på den sure tredjeplassen, som ikke ga opprykk. Hvam på sin side har tatt tak i treningskulturen og stiller brukbart forbredt til årets sesong.

Dessverre fikk hjemmelage en tung start på kampen og lå under med to mål før det var spilt et kvarter.  Vondt ble til verre da Gjerdrum økte til 0-3 etter 26 minutter. Dette var også pauseresultatet.  Dette ble en kamp hvor Hvam egentlig aldri fant rytmen og var egentlig aldri i nærheten av å ta poeng. Med ti minutter igjen å spille scoret Sebastian Kulsrud-Lykkegård inn sitt andre og fastsatte sluttresultatet til 0-4.

Neste kamp for Hvam er tirsdag 23.april, borte mot Bjerke. Til den kampen er også Heine Risvik Paulsen spilleklar.

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Vegard Berge, Nils Stubergh, Eskil Engebretsen, Gøran Haga, Fredrik Olsen, Joachim Lihus, Julian Risvik Paulsen, Henning Torgnesskar og Simen Lirio. Benyttede innbyttere: Sebastian Munthe Øvrum, Even Dahl, Thomas Wiksaas, Marcus Vidøy og Stian Bøsterud