Hvam tapte sin sjette strake kamp

5.div Hvam – Aurskog/Finstadbru 2-3

Hvam jakter fremdeles sin første seier i årets sesong. Hvamsingene har luktet på både ett og tre poeng i flere kamper, men stod med en irriterende smultring før hjemmekampen mot Aurskog/Finstadbru tirsdag kveld.

Hvam ledet 2-1, men slapp inn to mål rett før pause

Gjestene fra Aurskog har startet sesongen bra og tok oppskriftmessig ledelsen før det var spilt et kvarter. Hvam hang godt med i starten av kampen og etter 20 minutter spill var det dags for 1-1 ved Fredrik Olsen. Fem minutter senere sendte Henning Torgnesskar hjemmelaget i ledelsen 2-1. Da så det lyst ut, men det var fremdeles lenge igjen å spille. Dessverre kom Aurskog/Finstadbru mot slutten av omgangen. Først utlignet de til 2-2, før de rett før fikk omgangens slutt fikk straffe som målgarantisten Szymon Krolikowski satte i mål.

Hvam kjempet gjennom hele andre omgangen for å komme i kapp, men omgangen forble målløs og kampen ebbet ut med sesongens sjette strake tap.

Ingenting er avgjort, men det begynner å blinke oransje for et Hvam lag som fremdeles står uten poeng i årets 5.divisjon. Spesielt hvis man tar med den dårlige høsten i 2023 og at det ligger an til at både to og tre lag kan rykke ned. MEN det gjenstår fremdeles 16 kamper så det er fullt mulig å snu den dårlige trenden…..

Neste mulighet til å ta sesongens første poeng er mandag 27.mai, borte mot serieleder Gjelleråsen 2

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Julian Risvik Paulsen, Vegard Berge, Anders Norum, Gøran Haga, Fredrik Olsen, Heine Risvik Paulsen, Even Dahl, Henning Torgnesskar og Simen Liro. Benken. Sebastian Munthe Øvrum, Tony Kristiansenb, Nils Stubergh, Joachim Lihus, Eskil Engebretsen og Marcus Vidøy