Hvam tar sommerferie på nedrykksplass

5.divisjon – Gjerdrum – Hvam 5-1 (1-1)

Det var duket for topp mot bunn da Gjerdrum tok i mot Hvam til den 12.serieomgangen. Hjemmelaget måtte vinne for å kunne ta sommerferie på toppen av 5.divisjon. Kampen startet oppskriftmessig med ledelse til vertene halvveis ut i første omgang. Men til tross for at Gjerdrum skapte mest, så ville ikke Hvam gi seg uten kamp. Med fire minutter igjen å spille til pause, så utlignet Julian Risvik Paulsen til 1-1.

Stillingen holdt seg til ni minutter ut etter sidebytte. Da avgjorde hjemmelaget matchen med tre scoringer på seks minutter. Fra 1-1 til 4-1, og få minutter før slutt satte Gjerdrum spikeren i Hvam-kista de fastsatte sluttresultatet til 5-1.

Med kun fire poeng så tar Hvam sommerferie på bunn av tabellen. Heldigvis for de er ikke veien opp til Bøn og FUVO 2 på mer enn fire og fem poeng.  Men det betyr at de må ta en del flere poeng i høst enn de har gjort så langt i årets 5.divisjon.

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Vegard Berge, Anders Norum, Joachim Lihus, Gøran Haga, Simen Lirio, Heine Risvik Paulsen, Tony Kristiansen, Fredrik Olsen og Henning Torgnesskar. Benyttede innbyttere: Julian Risvik Paulsen, Even Dahl og Thomas Wiksaas