Hvam tilbake på vinnersporet

Simen Holter scoret det viktige 3-2 målet i 4-2 seieren over Lørenskog 3

Hvamsingene gikk på et forsmedelig uavgjortresultat mot bunnlaget Åkrene sist, denne runden var serietoer Sørumsand 2 sin tur til å gå på et bananskall mot Åkrene. Med seier over Lørenskog 3 ville Hvam dermed ha fire poeng ned til LSK3 og seks ned til Sørumsand 2 på tredje plass.

Hvam – Lørenskog 3  4-2 (2-2)

Hvam gikk ut i høyt press som vanlig hjemme i Idrettsparken og skapte tidlig et par sjanser. Kristoffer Aarhus var nærme på halv-volley, men keeperen til Lørenskog 3 var på jobb.

1-0 til Hvam kom etter 20 minutter. Simen Holter fant Fredrik Olsen fint på kanten. Olsen skar innover og hamret ballen i mål via tverrliggeren fra skrå vinkel.

Fredrik Olsen med sitt 10. mål for sesongen

Ti minutter senere kom 2-0. Simen Andreassen slo et flott innlegg som Fredrik Olsen stanget i mål. Olsen er oppe i 10 seriemål på 8 kamper!

Dessverre kjempet Lørenskog 3 seg tilbake i kampen. De reduserte rett etter 2-1 scoringen på en meget flott langskudd. 2-2 kom etter at vingen deres skar innover og var kald alene med keeper. Resultatet sto seg til pause og Hvam ble enige om å kneppe opp et par hakk i andre omgang.

Avgjorde i andreomgang

Fem minutter ut i andre omgang vant Hvam ballen høyt i banen. Simen Holter mottok kula og banket den i mål fra 20 meter.

Kampen var tett etter scoringen, men Lørenskog 3 klarte aldri å skape noen store sjanser. Fem minutter før slutt ble Simen Holter felt innenfor straffefeltet, og Håkon Rolstad Nilsen var kald og sikker fra 11 meter (video).

Rett før slutt får både Lørenskog og Hvam direkte rødt kort. Litt typisk i en tett kamp med mange dueller.

Uansett – veldig deilig med tre poeng og tabelltopp. Gratulerer til Marius Hansen med sin første kamp i Hvam-trøya. Han var nærme scoring i sin første kamp, men stolpen sto i veien.