Hvam-toget fosser videre

Marius Rognerud vartet opp med ekte hat-trick i 4-1 seieren over Flisbyen 2

Flisbyen 2 – Hvam 1-4 (1-1)

Hvam-toget ser ikke til å ha noen endestasjon. Laget som rykket opp fra 8.divisjon i fjor har fortsatt å dundre fremover i 2019. Torsdag var det tid for den 9.serierunden borte mot Flisbyen2. Selv om det tok en god omgang før laget kvittet seg med motstanderen, kunne de til slutt juble for sesongens åttende seier.

Uavgjort til pause

Kampen startet med at sola overraskende tittet frem etter at Østlandet de foregående timene hadde fått gjennomgå både regn- og tordenvær. Hvam kom godt i gang og skapte et par muligheter. Kevin Pihl trodde han hadde pirket inn 1-0 inne i feltet, men dommeren avblåste for offside. Litt senere kom dog 1-0 scoringen og det var en corner fra Marius Rognerud som gikk via en Flisbyen-spiller og inn i eget nett.

Flisbyen kjempet seg tilbake og utlignet noen minutter senere etter at Hvam mistet ballen på midtbanen og vertene kjørte kontra. 1-1 sto seg også til pause.

Rognerud med hat-trick i andre omgang

I andre omgang var det ingen tvil og det var en spiller som skulle komme spesielt i fokus. Marius Rognerud ble spilt flott igjennom av Simen Holter og banket inn 2-1 fra spiss vinkel. Så var det duket for 3-1. Marius Hansen fant Rognerud med en flott pasning, og han var sikker alene med keeper. Rett før slutt kom 4-1 etter at Martin Holter fant Rognerud i bakrom. Han var nok en gang sikker alene med keeper og kunne notere seg for dagens tredje scoring.

Det betyr at serien er halvspilt. Hvam leder serien, og har vunnet 8 kamper og spilt en uavgjort. De har fire poeng ned til LSK 3 på andreplass og ni til Sørumsand 2 på tredjeplass, men de har til gjengjeld en kamp mindre spilt.