Hvam tok sin tredje strake seier og klatret opp på 4.plass

Henning Torgnesskar fortsetter å bøtte inn mål for Hvam

5.div. Aurskog-Høland 2 – Hvam 1-3 (0-2)

Hvam møtte et godt Aurskog-Høland 2-lag med blant annet Jonas Granh og Martin Vestreng. Men Hvamsingene har etter en litt humpete start på sesongen fått toget på rett spor og stod med to seire på rad før de tok onsdag tok turen til Bjørkelangen kunstgress.

Med to seiere av to mulige på bortebane så langt i sesongen så var det ingenting å si på bortebaneselvtilliten til Hvam-gutta.

Hvam ledet med to mål til pause

Halvveis ut i første omgangen sendte kaptein Simen Lirio gjestene i ledelsen 0-1. Stillingen holdt seg til det var fem minutter igjen til pause, da var det tur for toppscorer Henning Torgnesskar å presentere seg med en scoring. Myten vil ha det til at 0-2 ledelse er en farlig ledelse, men heller det enn 0-0 tenkte nok både Torgnesskar og resten av Hvam spillerne da de gikk i garderoben etter de første 45 minuttene.

Henning Torgnesskar med sitt 8 seriemål

Tjue minutter ut i andre omgang reduserte veteran og playmaker Martin Vestreng til 1-2 fra straffemerket. Spenningen var dermed tilbake i kampen, men Hvam er i flyten om dagen og med ti minutter igjen å spille var Henning Torgnesskar nok en gang på farten og satte inn sitt andre og Hvam sitt tredje for kvelden.

Med 8 mål er Torgnesskar nå toppscorer i 6.div. Seieren betyr også at Hvam tok sin tredje strake seier og klatret med det opp på 4.plass etter sju serieunder.

Neste kamp for Hvam er allerede lørdag 3.juni, da er det duket for lokaloppgjør hjemme mot R&Å2

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Julian Risvik Paulsen, Anders Norum, Simen Scharning, Even Dahl, Gøran Haga, Fredrik Olesn, Thomas Wiksaas, Henning Torgnesskar og Simen Lirio. Benyttede innbyttere: Sebastian Munthe Øvrum, Tony Kristiansen og Jone Risvik Paulsen