Hvam United fortsatte storspillet

Hvam United hadde en suveren fotballhelg for en måned siden med masse mål og flere seire. Lørdag var Hvam vertskap da den andre runden i stjerneserien ble arrangert på Hvam kunstgress. I strålende høstvær var det fryd og gammen fra start til slutt.

Turneringen er en fotballturnering med spillere med forskjellige behov. Vivil Idrettslag har skrevet flere etiske kjøreregler på deres hjemmeside. De tre første er de viktigste og helt klart til ettertanke for noen og enhver.

 1.  Glede:
  Skape trivsel og et godt sosialt miljø. Gi utøverne ansvar, oppmuntring og ros.
 2. Omsorg:
  Sette utøverne i fokus. Være lydhør og ta signaler fra utøverne på alvor.
 3. Trygghet:
  Gjensidig respekt og tillit.

Stjerne 5er

Hvam Unifield 1 stod med tre seiere av tre mulige før de lørdag skulle møtte Vivil Idrettslag 1 og 3. Anført av kaptein Espen Skogheim Aarhus så gikk laget til verks med stor innsats og  en spilleglede man bare må oppleve. Hvam satte laget fra Sandvika skikkelig på plass i første omgang og gikk til pause med 9-0 ledelse. Etter sidebytte fortsatte Hvam å imponere, men lot også Vvil 1 få være med på dansen. Etter 2×15 minutter så hadde Hvam vunnet 12-2 og med det tatt sin fjerde strake seier.

En drøy time senere var det duket for møte med Vivil Idrettslag 3. Nok en gang Hvamsingene det førende laget og nok en gang vant laget 12-2.

1 Hvam 1 5 5-0-0 45-10 15
2 Strømmen 1 6 5-0-1 37-15 15
3 BUL Il 5 3-0-2 24-23 9
4 Vivil Idretttslag  1 6 1-0-5 13-37 3
5 Vivil Idrettslag 3 6 0-0-6 7-41 0

 

Hvam stilte med følgende lag: Geir Nymoen, Jenny Trøhaugen, Silje Merethe Karøy, Lars Henrk Bjørnstad, Lars Endre Fredriksen Fidje, Lars Helge Hagen og Espen Skogheim Aarhus

—–

Stjerne 3er

Hvam Unifield stilte også lag i 3×3 serien og der møtte de serieleder Furuset 2 til en jevn og spennende kamp som endte med 5-8 tap. Selv om det ble tap, så stod innsatsen og utførelsen til terningkast 6.

Hvam Unifield 2 stilte med følgende lag: Dahir Abubakarhasi, Samuel Anders Anseth Blixt, Lars Erik Skryten, Kim Are Bergli, Lars Henrik Bjørnstad og Tom Fidje

Bildene er lånt fra Hvam United sin facebookside

Denne artikkelen er sponset av

Einedomsmegler 1 2021

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg