Hvam vant Romjulscupen

Finalen i årets Romjulscup ble underholdene, morsom og spennende. Hvam startet med misse på sin handicapstraffe. Dermed startet kampen på 0-0.

Favorittene fra Årnes startet best og tok raskt ledelsen 2-0. Mange trodde da at løpet var kjørt, men Hvam slo tilbake med to scoringer før pause. Ingen  av lagene klarte å finne veien til nettmaskene i verken andre omgang eller i ekstraomgangene. Dermed måtte de straffesparkkonkurranse for å kåre en vinner.

Hvam var best da det gjaldt som mest og satte fem straffer i mål mot R&Å sine fire.

Vi gratulerer Hvam som vinnere Romjulscupen 2023

Bronsefinalen ble også den meget spennende. Bygdelaget hadde seieren langt nede lomma da FUVO utlignet til 3-3 et halv minutt før slutt. Lagene gikk så rett på straffesparkkonkurranse for å kåre en vinner, men på stillingen 11-11 valgte juryen å blåse av og gi begge lagene tredjeplass