Hvam2 J13 tapte mot serielederen, men slo bunnlaget

Jenter 13 år Regionserien  Hvam 2 – Ammerud 8-14 (3-6)

Hvam 2 jenter 13 år spilte søndag to hjemmekamper med to vidt forskjellige resultater. Første matchen gikk mot serieleder Ammerud og ble som forventet tøff. Hvam holdt følge med til 2-2, men gjestene dro litt i fra på slutten av første omgangen og gikk til pause med 3-6 ledelse. Hjemmelaget startet andre omgangen bra, men kom aldri nærmere enn to mål bak. Alt i alt var Ammerud det beste laget og vant fortjent med sifrene 8-14.

Hvam 2 stilte med følgende lag: Julie Bratlie, Maria Bunes (2), Aurora Wahl, Madeleine Lerum Johansen (3), Nina Justyna Bielawa (1), Mia Korsgat-Arntzen, Marte Aasli Asphjell (1), Ine Marie Samuelsen og Hedda-Sofie Sveia Kirkeby

Jenter 13 år Regionserien   Hvam 2 – Bøler 2  24-6 (11-2)

En time etter forrige match var det dags for møte med bunnlaget Bøler 2. Dette var en mulighet til seier Hvam-jentene ikke hadde tenkt å gi fra seg. Ronja Moe Østli var i storslag og satte inn tre mål i løpet av fire minutter og sendte med det Hvam raskt opp i en 4-1 ledelse. Resten av gjengen fulgte etter og med flere fine kombinasjoner og flotte mål så feide de rett og slett Bøler av banen. Etter de

Hvam fortsatte å gønne på også etter sidebytte. Oslo-laget hadde lite å stille opp med, og utrykket om at det kun var ett lag på banen, stemte helt klar i dette tilfelle. Vertene stod for ni av de ti første målene og til slutt skilte det atten mål i favør Hvam.

Hvam 2 stilte med følgende lag:Julie Bratlie, Maria Bunes (1), Auroa Wahl, Madeleine Lerum Johansen (3), Nina Justyna Bielawa, Mia Korsgat-Arntzen (2), Marte Aaslie Asphjell (8), Ine Marie Samuelsen, Hedda-Sofie Sveia Kirkeby (1), Ronja Moe Østli (9)