Hvam2 jenter 13 år med årets tredje seier

Regionserien jenter 13 år. Hvam2 – Fjellhamar 3 13-9 4-3)

Hvam møtte søndag et lag som lå over de på tabellen. Fjellhamar 3 stod med seks seire mot Hvam sine to og var sånn sett favoritter.

Målfattig første omgang

Kampen gikk i Nes Arena og startet med at gjestene tok ledelsen 0-1. Det skulle gå hele elleve minutter før Hvam-jentene fant veien til nettmaskene, men da svarte de med å score tre i løpet av kort tid. Fjellhamar 3 slo tilbake, men i en målfattig første omgang var det hjemmelaget som kunne gå til pause med 4-3 ledelse.

Ga Fjellhamar et lite håp, før de slo knallhardt tilbake

Målene rant inn litt mer etter sidebytte. Men igjen skulle det ta litt tid før vertene satte inn sitt første. Dør den tid klarte Fjellhamar3 å gå fra 4-3 til 4-5. Hvam spillerne skjønte at de måtte steppe opp gamet hvis det skulle bli poeng i kampen. Jentene svarte med å score fem mål på rad og snu matchen til deres favør med 9-5 ledelse. Resten av omgangen hadde hjemmelaget full kontroll og til slutt så stod det 13-9 på måltavla.

Etter et par klare tap, så smakte denne seieren meget godt. Seieren førte også laget opp et par plasser på tabellen og de har nå tre lag bak seg på tabellen. Nesten match  for Hvam 2 er 5.mars, borte mot tabellnabo Nordstrand 3

Hvam stilte med følgende lag: Julie Bratlie, Aurora Wahl, Madeleine Lerum Johnsen (8), Maria Bunes (1), Mia Korsgat-Arntzen (1), Sara-Helen Benjaminsen Holseth(1), Ine Marie Samuelsen, Hedda Sofie Sveia Kirkeby og Ronja Moe Østli