Info fra Fenstad SK

Fenstad SK lå lenge an til topp tre plassering i fjor, men tap i siste match sendte de ned på femte plass.

Laget har mistet storscorer Ole Kristian Bye til Hvam, mens lagets kaptein de siste sesongene, Stig Tangen, har valgt å legge skoene på hylla. Inn dørene på Vestsiden stadion har kommet to unggutter fra Team Nes og Marius Holmen fra Skogbygda.

FSK-trener Stian Olsen har allikevel tro på at laget i 2020 vil være med å kjempe om opprykk til 8.divisjon. Han sier til Nesfotballen at laget startet oppkjøringa tidlig i januar og at de hadde bra treninger frem til Koronaviruset slo inn i midten av mars. To treninger i uka med bra oppmøte stort sett, så han begynte å bli fornøyd med formen til gutta.

Laget rakk dessverre å kun spille to treningskamper, hvor begge endte med tap. I den første tapte de fortjent 6-2 for Skogbygda, mens det ble 1-3 tap for Sand 2 i den andre. Kampen mot Sand var bedre, men klarte ikke sette sjansene.

Hva er lagets målsetning for årets sesong?

 • Målet vårt er som vanlig å kose oss med fotballen, men vi mål vel si at det er på tide at vi tar turen opp i 8.divisjon nå. VI har tidligere takket nei til en friplass i 8.divisjon vi a kretskontoret, så da får vi håpe at det ikke melder seg på sånne lag som kan kjøre rett gjennom 9.divisjon uten å avgi poeng

Hvem tror du vil kjempe i toppen av tabellen?

 • Tabelltips er som vanlig umulig i denne divisjonen, men jeg tenker LSK 4, Nittedal, Skedsmo 3, Hvam 2 og vi vil kjempe topp 5. Samtidig så veit vi aldri hva Gjerdrum 3 har stablet på beina. Haga har jo også fine muligheter hvis de får et jevnt oppmøte på kamper. Håper på at vi, Haga og Hvam 2 vil ligge i toppen, sier en

Når det gjelder den andre enden av tabellen har Olsen minst tro på Setskog, Aurskog/Finstadbru 2 og Bøn3, men som han sier, dette er bare gjetninger.

 Hvilken spiller hos dere har du størst forventing til å årets sesong?

 • Spillere jeg forventer mest av i år er Sebastian Thøger og nysigneringen Marius Holmen. Sebastian har i år fått kapteinsbindet og jeg håper at han kan bli enda ett hakk bedre enn han var i sin første sesong hos oss. Marius Holmen tror jeg kommer til å bli en kjempesignering defensivt for oss. Tror og håper han kan bli en skikkelig leder i de bakre firer, det er noe som vi har manglet de siste sesongene.
 • Jeg også tro på at noen av ungguttene vil ta noen steg i år. De har god løpskraft som vil gjøre sitt til at vi forhåpentligvis holder hele kampene ut.

 Hvem tror du vil bli toppscorer?

 • Vi har litt mangel på naturlige spisser i år, men jeg håper at Jan Niklas Hagen og Henrik Hagen vil score en del mål for oss i år.

Hva er lagets sterkeste side?

 • Samholdet i gruppa er vår beste side, alle som kommer nye inn i laget ser ut til å trives godt fra første stund. De fleste av oss spiller for moro, men når gutta går utpå matta så er man seriøse og vil vinne kampen

Til sist. Har dere noen treningstips i disse korona-tider?

 • Vårt tips til trening må være løpeturer. Her på Brårud har vi mye fine skogsløyper som mange av oss benytter oss av.

Spillere inn: Marius Holmen (Skogbygda), Martin Haugland (Team Nes), Ådne Skogheim (Team Nes), Mario Solbakken (tilbake fra militæret),

Spillere ut: Stig Tangen (lagt opp), Jørn Kristiansen (lagt opp), Stian Røen (lagt opp), Even Kåsa (lagt opp), Ole Kristian Bye (Hvam), Emil Halvorsen (militæret)

Stallen: Henrik Berntsen, Dennis Martinsen, Joachim Bøhn, Marius Melbye Johansen, Axel Dybvig, Andre Skogheim, Stian Olsen, Alexander Holen, Magnus Kvalness,Marius Holmen, Danyel Badendyck, Martin Haugland, Ådne Skogheim, Mario Solbakken, Sebastian Thøger Andresen, Stian Elverhøi, Vegard Bekkensten, Kent Kravdal,  Henrik Hagen, Simen Olsen, Kenneth Larsen, Fredrik Moe, Tom Hagen, Hans Martin Hofseth, Jan Niklas Hagen, Raymond Haugland og Raymond Steen Andersen.

– Dessverre har Stig Tangen lagt opp, noe som vil bli et stort savn på banen og i garderoben. Heldigvis har vi fått inn nye som vi håper skap hjelpe til å gjøre savnet mindre. Vi hadde også seks spillere til som var med å spille og trene med oss før koronapausen. Har tro på at flere av de signerer når fotballen begynner å rulle igjen, sier en optimistisk FSK-trener Stian Olsen til Nesfotballen

 

Denne artikkelen er sponset av

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg