Info fra Hvam 1 og 2

Selv om idretten er lagt på is på ubestemt tid, så har vi i Nesfotballen vært i kontakt med klubbene i bygda og hørt hvordan forberedelsene til årets sesong har vært……før koronaviruset slo til.

Andre og tredje lag ut er Hvam, som i år stiller med ett lag i 6.divisjon og ett i 9.divisjon. Første laget rykket opp fra 7.div i 2019, mens man for første gang stiller med eget rekruttlag i den laveste divisjon.

Vi har tatt en prat med Håkon Rolstad Nilsen som kan fortelle at oppladningen til fungerte veldig fint frem til all aktivitet ble stanset. I mellomtiden ser man tilbake på en deilig tittel i romjulscupen, bra innsats I AFSK-cup, gode resultater i treningskampene, samt klare for finale i Obos-cup. Vi har også hatt veldig solid oppmøte på trening.

Resultater i treningskampene

2-2 Fet (6.div)

4-2 Leirsund (5.div)

2-5 Løvenstad (5.div)

3-4 Fet (5.div OBOS)

5-0 Flisbyen 2 (7.div OBOS)

4-1 Sand (7.div OBOS)

Hva er lagets målsetning for årets sesong?

 • Vi ønsker å være med i toppen av 6.div. I utgangspunktet er mostanden relativt tøff i år, emn det er vanskelig å forstå seg på disse rekruttlagene. Dette kan være helt lotto fra en kamp til en annen. Uansett er vi nødt til å være litt ambisiøse!
 • I 9.div har vi ikke satt noen resultatmål, men vi kommer til å stille med 5 spillere fra forrige 1.lagstropp. Så får vi se hva det holder til, sier en optimistisk Håkon Rolstad Nilsen til Nesfotballen.

Hvem tror dere vil kjempe i toppen av tabellen?

6.div: Hvam, Aurskog/Finstadbru, Fjellhamar 2 og Skjetten 2

Hvem tror dere vil slite i bunnen av tabellen?

Kurland, FUVO 2 og Holter

Når det gjelder spillere Rolstad Nilsen har størst forventning til i årets sesong, så er det først og fremst spillere med mangeårig erfaring fra høyere nivå. Det gjelder i første omgang nykommer Hans Kristian Hofsrud, Henrik Risvik Paulsen og Simen Holter. I tillegg til disse så har han tro på at resten av gutta vokser på å komme opp enda en divisjon.

Hvem tror du vil ta størst steg fremover i løpet av året?

 • Størst steg er det veil Marius Hansen, Ludwig Wang, Niklas Skogly, Robin Einarsen, Heine Risvik Paulsen, Mats Hergberg og de andre 2002-guttene som tar. Vi andre er vel stanrt i den andre enden av skalaen, hvor det begynner å gå nedover.

Rolstad Nilsen har ingen bankers når det gjelder toppscorer internt, han tror det vil bli jevnt mellom Hans Kristian Hofsrud, Marius Rognerud og Fredrik Olsen, med Niklas Skogly som outsider.

Hva er lagets sterkeste side?

 • Helt klart at vi er en sammensveiset gjeng som har spilt sammen over en lengre periode. To opprykk har gitt ny giv inn i laget og klubben. Dette har nok gjort sitt til at vi år stiller med to seniorlag. Av den grunn har vi hentet inn mange unge spillere som er med å på å gi laget større bredde, og det er viktig.

Spillere inn:

Heine Risvik Paulsen – G19, Mats Herberg – G19, Niklas Skogly – G19, Robin Einarsen – G19, Jakob Aanestad-Pettersen (Tidligere aktiv i Team Nes),Even Fristad (Tidligere aktiv i Team Nes) Ole Kristian Østmo Bye (Fenstad SK), Sebastian Landheim Karlsen (Gausdal FK), Espen Walle (Ringebu-Fåvang FK), Anders Herberg (Lavangen IF) og Hans Kristian Hofsrud (R&Å)

Spillere ut?

Thomas Wiksaas – flyttet til sørlandet, Tobiasz Rzeznik (Skogbygda)

Hjemmeside/Facebookside

Hvam Il på facebook,

Https://friivi.org/hvam-il-fotball er nettsiden

Hvam IL A-lag på twitter og Hvamidrettslag på Instagram

Her er Hvam sine tabelltips for 6.og 9.divisjon

6.div 

 1. Skjetten 2
 2. Hvam
 3. Aurskog/Finstadbru
 4. Fjellhamar 2
 5. Fet 2
 6. Blaker 2
 7. Gjerdrum 2
 8. LSK 3
 9. Borgen
 10. FUVO 2
 11. Holter
 12. Kurland

9.div

(Kjenner kun til Fenstad og Haga i denne divisjonen, så har intet grunnlag til å tippe noe som helst).

Hvam 2

Skedsmo 3

Nittedal

Fenstad SK

Haga

Setskog

Rælingen 3+

Bøn 3

Gjerdrum 3

LSK 4

Flisbyen 3

Aurskog/Finstadbru 2

 

Denne artikkelen er sponset av

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg