Innbytterne avgjorde for R&Å 3

Lasse Holum Hansen

Innbytter Lasse Holum Hansen ble matchvinner da R&Å 3 vant 2-1 borte mot Nittedal

R&Å 3 serieåpnet med å slå Nittedal 4-2 på hjemmebane. Onsdag var det tid for returmøte på Nittedal Kunstgress. R&Å 3 var storfavoritter foran møte med nestjumboen, men det skulle bli jevnere og mer spennende enn Årnes-gutta ønsket.

8.div  Nittedal mot R&Å 3  1-2 (1-0)

R&Å3 var ikke påskrudd fra start og det var ikke noe å si på at Nittedal tok ledelsen etter et kvarter spill. Målet skulle bli første omgangens eneste mål, noe gjestene hadde all grunn til å være fornøyde med.

R&Å3-trener Kristian Skjeldal Mathiesen sier til Nesfotballen at de slapp in ett enkelt mål på corner og at laget leverte årsverste de første 45 minuttene.

Stian Linderoth-Jensen reddet straffe og innbytterne snudde til seier

Pausen kom godt for et R&Å3-lag som sleit. Laget samlet seg til en god prat hvor de ble enige om å gjøre noen taktiske valg. Da laget gikk utpå matta i andre omgang så hadde de en helt annen innstilling fra start. Det tok ikke lange tiden før de kjempet seg inn i kampen, men uten at de klarte å få ballen i nettet.  Hjemmelaget fikk sjansen til å doble ledelsen fra straffemerket, men Stian Linderoth-Jensen reddet.

Etter å ha stanget i mot til det stod 80 minutter på kampuret, så var det treneren selv som skulle gi laget nytt liv i matchen. Kristian Skjeldal Mathisen utlignet til 1-1. Målet ga bortelaget blod på tann og med fem minutter igjen å spille så ble innbytterkollega Lasse Holum Hansen matchvinner da han satte inn 1-2 til R&Å 3.

• Vi hadde en god samling i pausen og gikk utpå i andre omgang med troen på at vi kunne snu matchen. Vi kjempet lenge i mot, men så scoret vi to mål på slutten av kampen. Det smakte godt og var en seier for moralen. Som igjen gjør at vi kan være med å kjempe om en opprykksplass videre. Vi hadde en mangelfull tropp, men alle som kom gjorde sitt beste. Det står det respekt av, sier en fornøyd Kristian Skjeldal Mathisen til Nesfotballen etter kampslutt.

R&Å 3 tok tilbake andre plassen. Bøn 2 leder med 30 poeng på 12 kamper, fire poeng foran R&Å 3, som har en kamp mindre spilt. De på sin side har to poeng ned til Skogbyga og Kløfta 2 på plassen bak. Neste match for R&Å 3 er torsdag 8.september, borte mot Kløfta 2.

R&Å3 stilte med følende lag: Stian Linderoth-Jensen, Tim Sebastian Henriksen Jahnson, Adrian Fauskrud Lorentzen, Ruben Kristengård, Henrik Hansen Lindstad, Marius Benjaminsen, Mikael Flisen, Jørgen Rasmus Johannessen, Steinar Hofsrud og Håkon Vestmo. Benyttede innbyttere: Alexander Gram Andersen, Lasse Holum Hansen, Warsay Mehari Araya og Kristian Skjeldal Mathiesen