Intervju med SIF/FUVO3-trener Daniel Heimnes etter storseieren over Frogner

SIF/FUVO3-trener Daniel Heimnes var særdeles godt fornøyd med gutta sine etter 5-0 seieren over Frogner

SIF/FUVO3 startet høstsesongen med en knusende 5-0 seier over Frogner. Etter kampen var det en lettet SIF-FUVO3-trener som konstaterte at det var en veldig viktig seier, og det var veldig deilig å kunne starte høsten på en så god måte.

• Etter en skuffene vår for oss var vi veldig klare for å sparke i gang høsten på en god måte. Vi brukte litt tid før kampen for å gå igjennom feilene vi har gjort tidligere og guttene responderte veldig godt synes jeg. Litt utypisk oss skulle vi gå ut i å presse de høyt fra start av, og med 2 mål på 5 minutter fikk vi godt betalt med planen helt fra starten. Vi snakket også om den litt ydmykende kollapsen sist før kampen, og veit hvor straffet vi kan bli dersom vi skrur av, så det var utrolig deilig å se gutta ikke ville gjøre den samme feilen igjen og fortsette å kjempe og fullførte planen hele kampen igjennom. (I våres ledet de 2-1 til pause, for så å tape 8-2)
  • Det var en liten periode på 2-0 der jeg synes vi slapp Frogner litt for lett til, der vi ikke kommuniserte presset vårt like godt mellom lagdelene. Men vi klarte å ta oss sammen og fullførte omgangen veldig godt og kronet det med ett mål til som ga oss litt pusterom.
  • Om første omgangen, på tross av resultatet, bølget noe, synes jeg at vi i andre omgang er det desidert beste laget, og foruten noen skumle frispark føler jeg ikke at vi ble truet av Frogner og vi kontrollerte kampen inn.
  • Det var en veldig deilig og viktig seier mot ett lag vi var pent nødt til å slå i den situasjonen vi er i. Fin balanse i kampen der jeg synes vi var flinke til å veksle mellom å roe ned tempoet ned, og storme i press. Det deiligste var å se gløden og innsatsen, som vi har manglet noe, virkelig var på plass igjen, og at samtlige stod på i samfulle 90 minutter. Også fantastisk å holde nullen. Nå gleder det bare å bygge videre på denne kampen, sier SIF/FUVO3-trener Daniel Heimnes avslutningsvis til Nesfotballen.

8.divisjonstabellen kan ses her

SIF/FUVO3 stilte med følgende lag: Harald Magnus Nilsen Sandmo, Andreas Rønold Johnsen, Jonas Ilseng, Jørgen Kårstad, Robin Pettersen, Eivind Husås, Gaute Borgenholt, Niklas Martinsen, Kennet Nordli, Pål Moløkken og Tor Erik Tømmerbakk.

Benken: Kjell Arne Fjeld, Bjørn André Brendengen, Magnar Bore, Marius Borkner Hermansson og Vegard Thomassen