Jenter 10 år. Morsomt oppgjør mellom FUVO og Fenstad FK

To fornøyde lag

Det var to spente jentelag som onsdag møttes til årets første seriekamp i et herlig sommervær på Opakermoen. I fjor var det stor forskjell på lagene, men denne gangen ble det betraktelig jevnere.

Fenstad FK tok oppskriftmessig initiativet i kampen, men jentene fra FUVO viste ingen respekt og gjorde noe som ikke var en selvfølge for ett år siden, de scoret mål. Ikke bare ett, men flere.  Jentene overgikk seg selv og til pause så ledet de.

Kampen bølget frem og tilbake etter sidebytte, men etter hvert som tiden skred fremover tok Fenstad FK mer og mer over. De kom til flere store målsjanser og etter fant de også veien til nettmaskene. Flere av målene kom etter fine kombinasjoner og enkeltprestasjoner.Til slutt hadde ikke de ikke bare tatt igjen FUVO sin ledelse, de hadde gått forbi dem, og da dommeren blåste i fløyta for siste gang hadde de scoret sju mot FUVO sine tre.

FFK-jentene jublet for snuoperasjonen og seieren, men humøret var på ingen måte noe dårligere hos hjemmelagets spillere. De hadde alle som en spilt en av sine beste kamper noen sinne. Og ikke bare det, de hadde scoret tre mål.

Med andre ord en perfekt start på fotballsesongen for begge lagene.

Bilder og filmsnutter fra kampen kommer

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg