Dramatikk til siste spark på ballen da R&Å og FUVO møttes til gutter 12 år kamp

G12 R&Å-FUVO 2-3 (0-2)

Endelig var det duket for årets første G12-kamp og nabo-oppgjør. FUVO har meldt på 7-er lag men tok sporty utfordringen og ble med på å spille 9-er. Årnes tok tak i kampen fra start men klarte ikke å overliste en meget opplagt Alexander i FUVO-buret. FUVO kom etter hvert mer med i kampen og etter halvspilt førsteomgang tok de ledelsen etter scoring av Marcus. Fem minutter senere var samme mann på rett sted igjen og satte inn 0-2. Årnes presset på for en redusering men FUVO holdt unna og kunne gå til pause med ledelse 0-2.

Andre omgang startet som den første med Årnes-press men som i første klarte de ikle å overliste Alexander. FUVO fikk en overgang og nok en gang var Marcus på plass og fullførte med det hat-trick i årets første kamp! Årnes kom tilbake og reduserte to ganger og jaget utligning, men det ville seg ikke for de. Et minutt før full tid blåste dommeren straffe til Årnes og alle rundt banen forberedte seg på uavgjort, men dagens helt i FUVO-buret ville det annerledes. Strafferedning på Alexander, og med det klarte FUVO å ri stormen av og starte sesongen og sin aller første 9-er kamp med seier!