Jevnt og spennende for Haga J14 sine to lag

Haga 2 – Gjerdrum 14-16 (8-11)

Først ute var Haga 2 som tok i mot Gjerdrum. Det startet trått og gjestene tok føringen. Haga var for passive i forsvar og Gjerdrums storscorer kom alt for lett til avslutninger. Gjestene tok føringen 3-0 før Haga våknet. Resten av omgangen ble jevn og til pause stod det 8-11.

I pausen fikk jentene beskjed om å flytte bena raskere i forsvar og støte ut på skytterne. I tillegg måtte flere bakspillere melde seg på i angrep. Andre omgang ble mye bedre. Forsvaret satt og i angrep var det flere som tok ansvar, selv om skuddene ikke satt helt i dag. Tross en spillemessig god andre omgang, var det gjestene som stakk av med seieren 14-16.

Haga 2 stilte med følgende lag:Signe Asmyhr (keeper), Isabell Simonsen, Amalie Jelstrup Arnstad (1 mål), Ane Alexandra Hjemmen, Luna Aakervik Øyan (5), Sara Elise Aanerud, Jessica Bjørndalen Gran (1), Kaja Straaberg Holmen (1), Julie Walseth (5), Emma Holmøy (1)

————

Haga – Enebakk 13-13 (7-5)

Kamp nr 2 var Haga mot Enebakk, et lag vi tapte hele 17-3 mot for et år siden. Hagajentene har hatt stor fremgang siden den gang, så vi regnet med en jevnere kamp nå. Og jevnt skulle det bli! Gjestene tok føringen og det stod 1-3 etter 7 minutter. Da våknet hjemmelaget og storspilte spesielt i forsvar. Selv om det kladdet litt fremover, så snudde vi kampen. 0 baklengs de siste 7 minuttene sørget for en 7-5 ledelse til pause.

I pausen fikk jentene beskjed om å fortsette det gode forsvarsspillet, samt å bruke litt mer tid i angrep på å spille seg til gode sjanser. Lagene vekslet på å score utover i omgangen, men med 5 minutter igjen stoppet det opp i angrep for hjemmelaget. Det ble en hektisk avslutning og Enebakk utlignet til 13-13 i siste spilleminutt. Det ble også sluttresultatet.

Haga stilte med følgende lag:Signe Asmyhr (keeper), Isabell Simonsen, Lillie-Sofie Nordby Hartman (3 mål), Patrycja Okonek (3), Luna Aakervik Øyan (3), Mathilde Andresen Norum (1), Sara Elise Aanerud, Hanne-Marie Belsjø Thorud, Julie Walseth (3), Selma Holmøy, Emma Holmøy