Jevnt og spennende, men R&Å1 J15 dro i land seieren

Ull/Kisa 3 – R&Å 1  18-20 (8-9)

Etter å ha tapt de to første kampene så har R&Å-jentene virkelig fått sving på sakene og vunnet de to siste kampene. Søndag tok de den korte turen til Jessheimhallen og møte med Ull/Kisa 3-lag. Det skulle vise seg å bli en hard nøtt å knekke.

God avslutning på begge omgangene

Helene Lier Flomark ga R&Å en god start på matchen da hun sendte laget i ledelsen fra 7-meteren. De blåkledde var på det meste oppe i tremålsledelse, men Ull/KIsa 3 hadde to spillere som holdt laget inne i matchen, og med tre minutter igjen å spille av første omgangen var hjemmelaget for første gang i ledelsen. En herlig sluttspurt med scoring av Astrid Sofie Mobæk og Julie Heiberg, gjorde sitt til at R&Å-jentene kunne gå i garderoben etter de første 25 minuttene med 8-9 ledelse.

Andre omgangen ble utrolig jevn og spennende. Lagene fulgte hverandre som to tvillinger, og med fire minutter igjen å spille stod det 16-16. Heldigvis hadde Årnes-jentene det lille ekstra, som gjorde sitt til at de til slutt dro i land en knepen 18-20 seier.

Neste kamp for R&Å 1 er søndag 1.november, hjemme Kløfta

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk (4), Emma Bekkeli (1), Mari Mangseth Svorkmo, Eline Sofi Gaarder Bergersen (1); Dina Bommo Skogholt, Martine Aas Railton (3), Julie Heiberg (6), Karen Maria Haugen Aaserud, Hele Lier Flomark (2), Christina Brække og Celina Seterbakken Hagen (2)