Jonas Thøger-Andresen med fire mål  i 11-målsthriller

Gutter 14 år 3.div avd vinner  Kløfta 2 mot Team Nes 5-6 (1-5)

Team Nes G14 endte på 7.plass i våres og måtte dermed kjempe med lagene på nedre halvdel om å bli avdelingsvinnere. De tapte knepent 1-2 for Strømmen, men reiste til Bakkedalen og møte med et Kløfta 2 lag som i våres endte på den samme plasseringen i den andre avdelingen.

Meget god første omgang av Team Nes

En meget målkåt Jonas Thøger-Andresen brukte bare åtte minutter på å sende bortelaget i ledelsen, og samme spiller doblet ledelsen få minutter senere. Kløfta 2 reduserte til 1-2 halvveis ut i omgangen. Team Nes svarte med å gå rett i angrep og øke til 1-3 ved Tobias Haugen Håkelien, og før det var spilt en halvtime så var det goalgetter Thøger-Andresen sin tur til å sette inn sitt tredje og lagets fjerde mål. Tre minutter senere ordet Tobias Haugen Håkelien bortelagets femte, som dermed kunne gå til pause med 1-5 ledelse

Kløfta 2 krympet ledelsen til ett mål ved to tilfeller

Team Nes opplevde en liten kollaps i starten av andre omgang. Kløfta 2 scoret tre mål i løpet av ti minutter og plutselig var den komfortable ledelsen skrumpet inn til kun ett mål. Så fikk en Kløfta spiller direkte rødt kort og hjemmelaget måtte spille de siste tjueminuttene med 10 mot 11 spillere. Det gjorde sitt til at Team Nes spillerne fikk samlet seg og etter times spill satte Jonas Thøger- Andresen inn sitt fjerde mål for kvelden og sitt 22 seriemål for sesongen. Det ble allikevel litt spenning mot slutten da en Team Nes spiller fikk gult kort og måtte ta en pause på fem minutter på sidelinja. Dette utnyttet Kløfta 2 til å redusere til 5-6, men nærmere enn det kom de aldri. Dermed kunne gjestene slippe jubelen løs etter en underholdene og målrikt kamp.

Neste kamp for Team Nes er onsdag 30.august, hjemme mot Bjerke

R&Å stilte med følgende lag: Gard Brauter-Hafredal, Oliver Alstad Quille, Alexander Sjølie Hansen, Max Elias Wolden Rønning, Linus Bergh Salamonsen, Tobias Haugen Håkelien, Emil Korslund Nystrøm, Mathias Skiaker, Leo Nathaniel Fischer Jensen, Benjamin Abrahamsrud Habberstad og Jonas Thøger-Andresen. Benyttede innbyttere: Thor Wilsgård, Lucas Hilmarsen, Eid, Savelii Chechykov, Leon August Melien