Jonas Westbye satte poengrekord da R&Å G19 tok sesongens tredje strake seier

Gutter 19 år R&Å mot Kjelsås  104-38 (24-16,18-9,31-11,31-2)

R&Å G19 har åpnet sesongen strålende og stod med to seire før de lørdag tok imot Kjelsås til årets første hjemmekamp. Den skulle vise seg å bli en kamp for historiebøkene..

Lå under 15-16, men snudde til storseier

Tilskuerne som hadde tatt veien til Neshallen ble raskt klar over at R&Å var flere klasser over motstanderne fra Kjelsås.  Spesielt en spiller skulle vise seg å dominere kampen fullstendig. Jonas Aleksander Westbye startet med å sette inn kampens seks første poeng. Kjelsås klarte etter hvert å komme litt inn i matchen og etter sju minutter var stillingen 15-16 i favør gjestene. Westby & Co, tok seg sammen mot slutten av perioden og kunne gå til pause med 24-16 ledelse etter første periode.  Gjestene fra Oslo tok litt innpå i starten av andre perioden, men forskjellen ble etter hvert større og større og etter to perioder stod det 42-25 på måltavla. I de to siste periodene ble forskjellen på lagene meget stor og til slutt hadde R&Å for andre kamp på rad passert 100 poeng. Sluttresultatet ble 104-38 og med det var årets tredje strake seier i boks.

Kampens store spiller ble Jonas Aleksander Westby som med 65 poeng satte ny poengrekord. Den tidligere rekorden hadde Erfan Kamali,( kanskje enda mer kjent fra fotballbanen), som i 2001 scoret 63 poeng. Westbye har på sine to siste kamper satt 110 poeng og så langt i år er han toppscorer med 127 poeng.

R&Å stilte med følgende lag: Jonas Aleksander Westbye (65), Ulrik Tvethaug (11), Deividas Bazilius (3), Christian Nicoliai Jensrud (3), Even Etterlid Ringstad (2), Juan Pablo Urdininena Miranda (10), Luis Angel Azcona (8), Maciej Adam Guja (2)