Jørgen Kårstad med hat-trick fra straffemerket da Skogbygda vant 11-0

Jørgen Kårstad satte inn tre goaller fra straffemerket

8.div. Søndre Høland 2 – Skogbyga 0-11 (0-6)

Den berømte ketjsup-effekten slo for alvor inn hos Skogbygda-spillerne i forrige serierunde, hjemme mot Strømmen 3. Da stoppet de ikke før det stod 7-1 på måltalva. Mandag tok Daniel Heimnes med seg sine gutter på langtur til Bråtevangen kunstgress og møte med Søndre Høland. Ett lag som har spilt uavgjort i to kamper og tapt knepent i den tredje.

Gaute Borgenholt ga de langveisfarende en drømmestart på matchen da han satte inn kampens første mål før det var spilt ett minutt. Så skulle det gå en halvtime før det var dags for kampens andre mål, også det til Skogbygda. Målscorer var Jan Niklas Hagen.

Skogbygda med fire mål fra 40. til 45 minutt i første omgang

Helt på tampen av første omgangen sprakk Søndre Høland-ballongen i fillebiter. Fem minutter før pause pekte dommeren på straffemerket etter at en Søndre Høland spiller reddet et skudd med hendene. Det resulterte i en tidlig dusj (rødt kort) og mål i mot etter at Jørgen Kårstad var sikkerheten selv fra straffemerket. Tre minutter senere var Jan Niklas Hagen på rett plass og satte inn bortelagets fjerde mål og i det 45.spilleminutt fikk Jørgen Kårstad på nytt muligheten fra straffemerket og på nytt satte han den ballen i nota. Rett før dommeren blåste av var det dags for 0-6 ved Jakub Nikedem Wysko.

Jørgen Kårstad fullførte sitt hat-trick

Andre omgangen startet som første….med scoring av Gaute Borgenholt allerede etter ett minutt. 55 minutter var spilt før Strømmen-dødaren  Magnus Granmo Finset la på til 0-8og senere 0-9. Med et kvarter igjen å spille var det dags for kampens tredje straffescoring av Jørgen Kårstad. I det kampen gikk inn i det 90.spilleminutt fastsatte nykommer Steinar Hofsrud sluttresultatet til 0-11 til Skogbygda.

Seieren betyr at Skogbygda nå står med 7 poeng etter fire kamper og har med det klatret opp på en foreløpig tredjeplass. Neste kamp Daniel Heimens sine disipler er onsdag 29.mai, hjemme mot Hakadal.

Skogbygda stilte med følgende tropp. Piotr Sobieszczuk, Tobias Rzeznik, Eivind Husås, Ådne Skogheim, Tobias Monsrud, Jørgen Kårstad, Martin Haugland, Steinar Hofsrud, André Skogheim, Axel Dybvig, Jørgen Aaserud Westvang, Gaute Borgenholt, Tor Erik Tømmerbakk, Jakub Nikodem Wyszko, Sebastian Thøger-Andresen, Magnus Granmo Finset, Jan Niklas Hagen, Emil Holen