Jørgen Sveinhaug er tatt ut på G18-landslaget

Norge skal møte Kosovo, Wales og Georgia i den første runden av EM-kvalifiseringen. Nå er troppen klar. En av de som er tatt ut er Jørgen Sveinhaug fra LSK, men som er født og oppvokst i Nes og startet sin fotballkarriere i Hvam.

Jørgen Sveinhaug er keeper som startet å spille fotball i Hvam før han senere gikk til samarbeidsklubben Team Nes. Gikk videre til LSK i 2018, hvor han imponerte såpass at han som 15-åring fikk sin debut for rekruttlaget i Norsk Tipping-ligaen. Året etter ble det ytterligere noen kamper for rekruttlaget, før han i 2020 fikk noen kamper på benken i OBOS-ligaen.

Første gang på benken i Eliteserien

Jørgen har akkurat fylt 18 år noe som betyr at han er junior også til neste år. At LSK har trua på unggutten er det ingen tvil om. I store deler av årets sesong har Hvamsgutten nemlig sittet på benken som keeperreserve for Mads Hedenstad Christiansen og nå i det siste Knut André Søyland Skjærstein, som begge har gjort sakene meget bra. Først gang Jørgen satt på benken i Eliteserien var 20.juni, borte mot Tromsø. Det endte med 2-1 seier. Siden den gangen har det blitt mange kamper på benken, men den offisielle debuten lar vente på seg.

Proffkontrakt og landslagsuttak

Oppturen har ikke stoppet ved å sitte på benken i Eliteserien for den 18-åringen. I slutten av august skrev han sin første proffkontrakt med LSK og denne uken fikk han om mulig en enda større belønning i form av å bli tatt ut på G18-landslaget.

Hele uttaket finner du her 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg