Kajsa Anette Bråten sendte Hasle-Løren til topps på tabellen

Emilie Ilseng Kristiansen reddet alt som var mens Kajsa Anette Bråten ble matchvinner

Stavanger Oilers – Hasle-Løren 1-2

Serieleder Stavanger Oilers taper meget sjelden kamper og hjemme i DNB Arena har ikke laget tapt på over 2 år. Sist gang det skjedde var 2.februar 2020. Før fredagens møte hadde Stavanger og Hasle-Løren like mange poeng, men hjemmelaget hadde fire kamper mindre spilt. Uansett, Stavanger Oilers har i flere år “eid” tabelltoppen.

Fredag stod Emilie Ilseng Kristiansen som en gud og reddet 37 av 38 skudd og endte med en redningsprosent på 97,4. Hasle-Løren tok ledelsen 14:26 ut i tredje periode og så ut til å gå mot sin niende strake seier, men med fire fattige sekunder igjen å spille så utlignet Stavanger Oilers til 1-1. Ingen klarte å score i sudden death, dermed måtte det straffer til. Ingen klarte å score på de elleve første straffene, så var det duket for kampens yngste, 14 år gamle Kajsa Anette Bråten. Hun steg frem mot hjemmelagets keeper og gjorde det ingen andre hadde klart før henne, hun fant veien til nettmaskene gjennom å sette pucken mellom beina på målvakten. Med den scoringen sendte hun Hasle-Løren til topps på tabellen.

Hasle-Løren damene får ikke tid til å suge på tabelltoppkaramellen mer enn i noen timer, for allerede lørdag er det duket for nytt oppgjør mellom Norges to beste hockeylag på damesiden.

Emilie Ilseng Kristiansen vartet opp 37 redninger på 38 skudd i kampen, i tillegg til at hun reddet samtlige seks straffer.

 1. Hasle Løren 23 kamper 54 poeng
 2. Stavanger Oilers 19 kamper 53 poeng
 3. Gruner 24 kamper 32 poeng

 

Denne artikkelen er sponset av

 

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg