Kalasseier til Fenstad SK

Etter mange gode kamper i det siste var det forventet at Fenstad SK skulle slå bunnlaget Varpe forholdsvis komfortabelt. Riktignok lå det i bakhodet at Varpe scoret fire mål mot de sist i en kamp de til slutt vant 7-4.

Fenstad SK – Varpe 12-0 (7-0)

Dommeren hadde så vidt blåst i fløyta før Ole Kristian Bye sendte Fenstad SK i ledelsen 1-0. Videre i kampen fortsatte hjemmelaget med festfotball og drev Varpe-forsvaret til den store vanvidd.

Ole Kristian Bye avsluttet første omgangen med ekte hat-trick

10 minutter i kampen satte Henrik Hagen inn hjemmelagets andre mål for dagen, og like etterpå økte Emil Halvorsen til 3-0. Så tok toppscorer Ole Kristian Bye over showet og banket inn tre mål til  i løpet av ti minutter. Han fikk god hjelp av Henrik Hagen som var nest sist på flere av målene.

FSK-trener Sitan Olsen konstaterte at gutta hans hadde en god og morsom dag på jobben.

• 7-0 til pause måtte vi si oss fornøyde med, og vi kunne ta oss en hyggelig pauseprat, men vi ga gutta klar beskjed om at vi hadde en omgang igjen som skulle spilles, så det var ikke noen vits å skru av nå.
  • Vi hadde friskt i minne at mot Varpe forrige gang så ledet vi 6-0 til pause, men klarte å slippe inn fire i andre omgang. Det skulle vi ikke ha noen reprise av.

Ole Kristian Bye var ikke ferdigscoret.  Ti minutter ut i andre omgangen satte han inn FSK sitt 8.  og sitt 5. mål for kvelden. Han er dermed oppe i 13 scoringer.

Simen Olsen med sitt første mål for FSK

Etter målshowet til Bye var det tid for innbytter Robin Wollberg å skinne. Han svarte med å score to mål i løpet av 13 minutter.

• Ingen tvil om at Robin må si seg fornøyd med målsnittet sitt. Seks kamper, hvorav flere som innbytter og totalt ni mål er helt klart innafor. Dessverre flytter han til Telemark, dermed var dette han siste kamp for oss i denne omgang, forteller treneren til Nesfotballen
  • Simen Olsen får også sin første for Sporten etter 81 minutter før Jan Niklas Hagen avsluttet dagen med ett fint mål i det 90. minutt.
  • Vi må si oss veldig fornøyd med 12-0 seier, men mer imponerende for oss er at vi har skåret 24 mål og sluppet inn 0 på 3 kampe, sier meget fornøyd FSK-trener Stian Olsen avslutningsvis til Nesfotballen.

Neste kamp for FSK er mandag 2.september, borte mot serieleder Eidsvold Turn 3

FSK stilte med følgende tropp: Henrik Berntsen, Ole Kristian Bye, Axel Dybvig, Stig Tangen, Fredrik Hansen Moe, Magnus Kvalness, Even Berntsen Kåsa, Tom Werner Hagen, Danyel Badendyck, Dennis Martinsen, Simen Olsen, Alexander Holen, Emil Halvorsen, André Skogheim, Robin Wollberg, Henrik Hagen og Jan Niklas Hagen