Kan R&Å 2 redde plassen i 5.div?

Magnus Midling Larsen scoret ett mål i 4-2 seieren

5.divisjon R&Å 2 – Skedsmo 2  4-2 (2-1)

R&Å 2 har i hele sesongen ligget helt nederst i 5.divisjon. Etter 12 kamper hadde de skrapet sammen tre stusselige poeng. Det var heller ingenting som tilsa at laget skulle klare å snu den dårlige trenden. Men poengfangsten de siste kampene gjør sitt til at hvis de fortsetter i samme stimen, så er det lys i den andre enden av tunellen

R&Å 2 har den siste tiden slått Bøn og tatt poeng fra den suverene serielederen Blaker, så det var en optimistisk gjeng som tok imot Skedsmo 2 til hjemmekamp tidligere denne uka.

Snudde kampen med sen scoring i første omgang

Men allerede etter ti minutter tok bortelaget føringen. R&Å 2 ga på ingen måte opp og halvveis ut i omgangen utlignet Lars Halvor Røisgaard til 1-1. Målet gjorde noe med R&Å-spillerene og 37 minutter ut i kampen sendte Mikolaj Andrzej Liber hjemmelaget i ledelsen 2-1, som også var resultatet etter de første 45 minuttene.

Avgjorde kampen med to kjappe scoringer rett etter pause

Øyvind Hofsrud sørget for en knallstart på andre omgangen med scoring etter 48 minutter og to minutter senere sendte Magnus Midling Larsen hjemmelaget opp i en komfortabel 4-1 ledelse. Med drøyt tjue minutter igjen å spille reduserte Skedsmo 2 til 4-2.  Da var det stopp. R&Å 2 var godt strukturert og hadde god kontroll resten av kampen Ingen klarte å score flere mål og hjemmelaget kunne til slutt juble for en fortjent tomålsseier

R&Å 2 ligger fremdeles sist i 5.divisjon, men nå er det ikke mer enn fire poeng opp til Aurskog/Finstadbru og Høland. Neste kamp for de blåkledde er tirsdag 19.september, borte mot Aurskog/Finstadbru

R&Å 2 stilte med følgende lag: Amund Gjersøyen, Casper Ovell-Rolén, Mikolaj Andrzej Liber, Sigurd Røseplass Aas, Steinar Hofsrud, Sondre Midtbøen, Marcus Solberg Damstuen og Øyvind Hofsrud. Benyttede innbyttere: Truls Frogner, Mio Wahl Brochstedt, Hans Kristian Hofsrud