Kent Håvard Eriksen med sitt fjerde mål for sesongen

Kent Håvard Eriksen scoret det første målet til Sandnes Ulf i lagets 3-1 seier over KFUM. Med den scoringen er han oppe i 4 mål. Etter ni serieomganger ligger Sandnes Ulf på 3.plass med 17 poeng.

På Åråsen startet to nesbuer for bortelaget Ull/Kisa i lokaloppgjøret mot LSK. Ole Kristian Langås fikk 77 minutter, mens Stian Ringstad fikk 82 minutter og noterte seg for en assist i oppgjøret som endte uavgjort 2-2. Med 7 poeng ligger Ull/Kisa på 14.plass.

Etter å ha startet de to første kampene, ble Arne Holter skadet og senere sittende på benken i flere kamper. I hjemmekampen mot Sogndal ble han sittende på benken til det 83. minutt. Da stod det 1-2. Tre minutter senere var han på banen da Stjørdals-Blink utlignet og fastsatte sluttresultatet til 2-2. Etter fredagens serierunde ligger trønderne på en meget oppløftende 6.plass med 14 poeng.