Kim Brenna senket R&Å

4.div  Hauerseter – R&Å 4-1 (3-0)

R&Å tapte toppoppgjøret mot Ull/Kisa i forrige serierunde, men var klare for ny toppkamp da laget mandag tok turen til Nordkisa og møte med et Hauerseter-lag så også stod med 13 poeng etter sju serierunder.

Kim Brenna med hat-trick

Hauerseter sin målgarantist Kim Brenna ble godt pakket inn sist gnag lagene møttes på Årnes i fjor høst. Denne gangen skulle Brenna slå brutalt tilbake. Det startet med to lag som følte litt på hverandre, men ti minutter ut i kampen var Karsten Rognerud på rett plass etter en dødball og sendte Hauerseter i ledelsen. R&Å manglet litt på trøkket i spillet de hadde i starten av sesongen og halvveis ut i omgangen utnyttet Kim Brenna en feil hos de blåkledde og satte inn hjemmelagets andre nettkjenning. Ti minutter senere var samme spiller på rett plass og økte til 3-0, som også var pauseresultatet.

Keeperbytte

I forrige rekruttkamp ble Truls Frogner skadet og man måtte bytte keeper to ganger. I mandagens oppgjør pådro Sindre Edvardsen Nyhus seg en skade og nok en gang måtte man gjøre et keeperbytte. Inn i buret kom spilleren som startet sesongen som førstekeeper, Amund Gjersøyen.

Solhaug ga R&Å et lite håp om poeng

Det ble litt spenning en stakket stund da Marius Solhaug var siste mann på ballen etter en corner som endte hos Thomas Buseth og så videre til Solhaug. Årnes trøkket litt på i noen minutter, men med fem minutter igjen å spille så var Kim Brenna sikkerheten selv da han ble spilt alene med Gjersøyen. Hans tredje for kvelden og med det fastsatte han også sluttresultatet til 4-1 til Hauerseter.

Brenna er toppscorer i 4.divisjon med 13 mål, fulgt av Julian Jappé Henriksen (E.Turn) med 11 og Trym Engja Rindal (Rælingen) med 8 mål. Toppscorer for R&Å er Nikolai Skaue med 5 nettkjenninger.

Kort vei oppover og nedover for R&Å

Etter åtte serierunder ligger R&Å på 6.plass med 13 poeng, men det er utrolig jevnt. Opp til Lørenskog 2 på andre plass er det tre poeng, mens ned til tiende plass er det fire poeng.

Neste kamp for R&Å er tirsdag 30.mai, hjemme mot Aurskog-Høland

R&Å stilte med følgende lag: Sindre Edvardsen Nyhus, Marius Solhaug, Robin Rognerud, Fredrik Andersen, Patrick Elvethun Hansen, Martinus Slette Granum, Thomas Buseth, Arne Holter, Eivind Sveinhaug, Petter Hanekamhaug og Nikolai Skaue. Benyttede innbyttere: Amund Gjersøyen og Jørgen Rasmus Johannessen.