Klar seier til R&Å Basket menn 2

Øst M4  avd 1 Stovner Sportsklubb – R&Å 82-112 (18-21,26-40,14-18,24-33)

R&Å har dratt i land to jevne kamper og jaget sin tredje strake i bortemøte med Stovner Sportsklubb lørdag.

Allerede fra start var det flere spillere på R&Å som meldte seg på scoringslisten. Bortelaget ledet med ti poeng før Stovner satte sitt første poeng i kampen. R&Å ledet hele første periode og gikk i garderoben med 18-21 ledelse. Oslo-laget kom best i gang i andre periode og var ved ett tilfelle oppe på uavgjort, 25-25. R&Å-gutta hentet seg etter hvert inn igjen og dro godt i fra mot slutten av perioden. Før tredjeperioden startet sto det 44-63 på måltavla.

R&Å hadde og kontroll i de to siste periodene og dro ytterligere i fra i begge periodene. Da dommeren blåste i fløyta for siste gang var stillingen økt til 30 poengs ledelse, 82-112.

Neste kamp for R&Å er 26.januar, hjemme mot Kongsvinger Wolves

R&Å stilte med følgende lag:  Kestas Stankevicius (3), Zydrunas Antanaitis, Justinas Jonikas (3), Dainius Medeisis (5), Valentinas Dapkunas (11), Robertas Raisutis (16), Donatas Raisutis (22), Mantas Juodziukynas (14), Marius Karlonas (16), Virginijus Kukanauskas (5), Deivydas Stankevicius (12) og Klaidas Bicka (5)