Knepent bortetap for R&Å

Jonas Eng og R&Å gikk på et knepent 3-2 tap borte mot Aurskog-Høland

Aurskog-Høland – R&Å 3-2 (2-1)

Det var to lag som begge kjemper om NM-kvalik som møttes til kamp på Bjørkelangen kunstgress tirsdag kveld. Etter 22. serieomganger lå Aurskog-Høland på 3.plass, mens R&Å befant seg nede på 8.plass, men poengmessig skilte det kun fire poeng i en meget jevn 4.divisjon.

R&Å kom godt i gang, lot hjemmelaget ha ballen, men hugget til da kontringene bydde seg frem. De var nærmest scoring de første 20 minuttene, men avslutningen fra Lasse Holum Hansen ble reddet på streken.

Etter 24 minutter tok Aurskog-Høland ledelsen. Et innlegg fra venstre ble lagt tilbake i boksen til Tony Nordseth, som headet ballen kontant i nettet. De blåkledde fra Årnes reiste seg imidlertid lynkjapt, og kun to minutter senere utlignet Mads Elvethun Hansen til 1-1.

På overtid i første omgang endte et innlegg fra høyre på hodet til unggutten Martin Valberg, som headet ballen i eget nett. Dermed kunne Aurskog-Høland gå i garderoben med 2-1 ledelse.

54 minutter ut kampen var det dags for 3-1 til vertene. Nok en gang var Tony Nordseth siste mann på ballen. Kampen bølget litt frem og tilbake, men etter 81 minutter skapte innbytter Eivind Sveinhaug ny spenning i kampen da han feide av gårde et skudd fra like utenfor sekstenmeteren som sneik seg inn. Men nærmere enn det kom aldri R&Å, som dermed tapte kampen 3-2.

Til tross for tapet blir R&Å liggende på 8.plass med 32 poeng. Det skiller kun sju poeng fra Kløfta på 4.plass(37p) til Lørenskog 2 på 10 plass(30p). Håpet om NM-kvalik er ikke over, men nå må resultatene gå deres vei resten av sesongen.