Knepent tap for FUVO-damene borte mot serielederen

Madelen Dahlstrøm og resten av FUVO-damene gikk på et småsurt 1-0 tap borte mot Gjelleråsen

Gjelleråsen – FUVO 1-0 (1-0)

FUVO har hatt over to måneder sommerferie fra fotballkamper, og overgangen til høstens første match var stor for Trond Einar Finstad sine disipler. De kunne heller ikke møtt tøffere motstand enn serielederen i den første høstkampen. Gjelleråsen står med ett ensete tap i årets sesong, borte mot FUVO begynnelsen av mai. Nesbuene på sin side avsluttet vårsesongen med tre uavgjorte på de fire siste matchene, men med nykommer Ida Nilsen Bergersen på laget, hadde jentene tro på å overaske allerede i den første matchen. ‘

Sjansefattig kamp

FUVO-trener Trond Einar Finstad konstaterte at toppoppgjøret mellom nr 1 og 3 på tabellen ble en typisk 0-0 kamp.

• Vi startet lavt i 4-5-1, noe jeg mente passet oss godt i denne kampen da Gjelleråsen nok ligger et par hakk over oss kondisjonsmessig pdd. Vi har hatt en litt for lang ferie og er dessverre ikke helt der vi burde være, så ærlig skal jeg være
  • Men når det er sagt så gjorde jentene en kjempejobb og løp til krampa tok flere.

Stolpen stod i veien for Ida Nilsen Bergersen sitt første FUVO-mål

Det ble en sjansefattig kamp, hvor det ble skapt en stor målsjanse i løpet av hele kampen, og den var det FUVO som kom til rett før slutt, hvor Ida Nilsen Bergersen satte ballen i stolpen alene med keeper. Begge lag sleit med å finne rom, mot to meget gode defensive lag.

• Jeg synes vi leverer en god defensiv kamp, men offensivt har vi mye å gå på. Har perioder hvor vi spiller fin fotball, men også store perioder med mye feilpasninger og feil valg. Fokus på treningene fremover blir ballbesittelse.

Det ble en scoring i oppgjøret. 34 minutter ut i kampen sendte Marit Rosita Fosse Christensen i vei et sleivspark av et innlegg som gikk rett i mål. Et heldig mål, som også ble kampens eneste. Dermed trygget Gjelleråsen serieledelsen, mens FUVO fremdeles er å finne på 3.plass.