Knepent tap for Hvam-damene

7ér damer Sørumsand – Hvam 2-1 (1-1)

Så var det klart for en ny uke og en ny kamp. Denne gang var det bortekamp mot Sørumsand. Det skulle vise seg at dette var to lag som stod godt til hverandre, og det ble en jevn og spennende kamp. Sørumsand gikk i ledelsen allerede etter 3 min.

Uavgjort til pause

Etter dette bølget det frem og tilbake med sjanser til begge lag. 8 min ut i matchen kom Hvam ajour da Maya Burud sendte ballen til Camilla Lund Strand, som fikk satt den over keeper og i mål. Det var en flott scoring fra høyrekanten! Kampen fortsatte på samme måte ut første omgang. Det svingte begge veier, og Hvam kom til gode sjanser som de dessverre ikke klarte å omsette i scoringer

I pausen snakket Hvamsingene om at de hadde flere gir å gå på og at vi skulle prøve å gi litt ekstra i andre omgang.

Veldig nærme poeng

Dessverre for Hvam var det Sørumsand som fikk satt andre omgangs eneste mål, og vant 2-1. De siste 5 minuttene var det full trøkk i pasninger, dueller og samspill på banen. Hadde Hvam klart å spilt sånn hele kampen, så hadde resultatet vært annerledes. Som sagt en jevn kamp der Hvam kanskje hadde de største sjansene. Hvam gjorde en god kamp defensivt, mens de strevde litt mer fremover, og var også litt uheldig på baklengsmålene.  Når ser damene fremover mot neste kamp som er onsdag 24.mai, hjemme mot Bøn.

Kamptroppen: Synne Louise Elverhøi, Marthine Myrbråten-Corneliussen, Anne-Ida Bjørnvolden, Charlotte Engen Mikkelsen, Frida Pedersen Tørrishaug, Maja Burud, Camilla Lund Strand, Rebekka Dybvig Nyaas, Martine Gjerdingen, Martine Ringereide, Benedikte Bjørgan og Benedikte Wennemo