Knepent tap for R&Å3

Gøran Johansen kom inn fra benken og reduserte til 2-3, men verken han eller noen av lagkameratene klarte å sette inn et siste mål som hadde gitt poeng.

R&Å3 – Hauerseter 2  2-3 (1-2)

R&Å3 har som de andre lagene fra Nes, slitt litt med poengfangsten så langt i sesongen. Det var heller ikke ventet at laget ville få det enkelt mot et Hauerseter2-lag som har slått Haga og SIF/FUVO3 i sine to første matcher.

Gjestene tok ledelsen 0-2, før Sigurd Løken Skogholt reduserte for de blåkledde etter en halvtimes spill. Dette resultatet holdt seg inn til pause, men sju minutter etter hvilen økte Magnus Johansen Mundal til 1-3 til Hauerseter2.

Innbytter Gøran Johansen skapte ny spenning i kampen da han reduserte til 2-3 med tjue minutter igjen å spille. Håpet om poeng ble ytterliggere forsterket da en Hauerseter spiller fikk sitt andre gule kort og dermed en tidlig dusj med et kvarter igjen å spille. Dessverre klarte ikke hjemmelaget å sette flere baller i nettmaskene og kampen ebbet ut med 2-3 tap.

Etter fem serierunder ligger R&Å 3 på 6.plass med 4 poeng. Neste kamp for laget er onsdag 22.mai, borte mot Løvenstad 2

8.divisjonstabellen kan ses her

R&Å 3 stilte med følgende lag: Jan Olav Indgjør Ugelstaed, Stian Hartweg, Steinar Hofsrud, Sigurd Skogholt Løken, John Kristian Lystad, Øystein Linnes, Christian Strand Hammond, Kenneth Stokkebryn Jensen, Marius Sormerud Johansen, Toma Rimac og Henrik Hovbøl Greeny.

Benyttede innbyttere: Stian Linderoth-Jensen, Omid Taheri, Kjell Myhr, Gøran Johansen, Hans Kristian Hofsrud, Semere Brhane og Ruben Kristengård