Komfortabel 9-målsseier til R&Å J14

Regionsserien Jenter 14 år Stabæk/Jar – R&Å 12-21 (5-14)

Topp mot bunn møttes da R&Å J14 tok turen til Nadderud Arena og match mot bunnlaget Stabæk/Jar. R&Å stod med to seiere og var klare for å påføre hjemmelaget Stabæk/Jar sesongens fjerde strake tap.

Avgjorde matchen i første omgang

Det tok ikke mange minuttene før det ble klart at gjestene var et par hakk bedre enn vertene. R&Å tok raskt ledelsen 0-2 og etter seks minutter hadde den økt til 2-5. Etter halvspilt første omgang hadde de opparbeidet en ledelse på fem mål. Bortelaget kjørte over Stabæk/Jar de ti siste minuttene og gikk til pause med en klar 5-14 ledelse.

Gikk i rykk og napp i andre omgang

R&Å slakket av litt på tempoet etter sidebytte, noe som gjorde at hjemmelaget også fikk kjenne litt på kula. Stabæk/Jar kom imidlertid aldri nærmere enn sju mål bak før de blåkledde igjen satte på turboen og økte til tolv mål. Seiersdifferansen endte til slutt på ni mål, etter at vertene fikk noen trøstemål helt på tampen av kampen.

R&Å står med full pott etter tre kamper og er sammen med Lillestrøm Hk og Halden de eneste som ikke har tapt så langt i sesongen. Neste kamp for R&Å er 29.oktober, hjemme mot Oppegård.

R&Å stilte med følgende tropp: Martine Lund Bue (2), Malaene Andresen Norum (2), Maria Sundet Andresen (3), Marte Bommo Skogholt (1). Hermine Baugerød Hoel (1), Nikoline Etterlid Ringstad (4), Mina Sofie Nilsen, Danyela Sannum, Lili Kiss (6), Hanna Klich, Natalie Torp Andresen (1) og Milla Rasmussen (1)