Komfortabel seier til FUVO

Det var topp mot bunn som møtes da serieleder FUVO tok imot nestjumbo Eidsvold Turn 2 til kamp på Funnefoss stadion søndag ettermiddag. I utgangspunktet en enkel oppgave for et FUVO lag med 30 poeng på hjemmebane mot et Turn2 lag med 2 poeng på bortebane. Dessverre/heldigvis har årets 4.divisjon bydd på den ene overraskelsen etter den andre, så der skal man på ingen måte selge skinnet før bjørnen er skutt

FUVO – Eidsvold Turn 2 5-0 (3-0)

Mergim Shurdiqi sendte FUVO i ledelsen etter 21 minutter. Et skudd fra Kim Brenna ble reddet av keeper, men Shurdiqi var kjapt frempå og satte ballen i mål. Tolv minutter senere breisidet Simen Nordnes inn 2-0. Målet kom etter Ørjan Hopen fant Ole Kristian Myhre, som igjen fant Nordnes, som doblet ledelsen.

Eidsvold Turn kom med et ungt lag og det ble tidlig klart at det ble en kamp mellom gutter og menn. Hjemmelaget leverte en solid første omgang og gikk til pause med 3-0 etter at Kim Brenna sendte en corner etter 42 minutter som fant pannebrasken til Henrik Nordnes, som satte inn sitt første mål for FUVO

Andre omgangen var kun to minutter gammel da Kim Brenna økte til 4-0 med 32 seriemål for sesongen. Med scoringen har han scoret i tolv seriekamper på rad. Sist gang han gikk målløs av banen var 19.mai, hjemme mot Aurskog-Høland(2-1), og nettopp de er FUVOs neste motstander.

Etter scoringen til Brenna satte FUVO på criuse-kontrollen og gjorde ikke mer enn helt nødvendig. På overtid fikk FUVO frispark på kanten av sekstenmeteren som Ørjan Hopen klistret oppe i nærmeste kryss. Rett etterpå blåste dommeren av kampen.

Med 5-0 seieren har FUVO fremdeles fire poeng og en med flere scorede mål enn Skedsmo.

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Henrik Nordnes, Fredrik Nilsen, Henning Torgnesskar, Simen Nordnes, Andreas Castilla, Ørjan Hopen, Mergim Shurdiqi og Kim Brenna

Benyttede innbyttere: Ovar Skjevdal, Sebastian Wang, Simen Scharning og Andre Jørgensen