Kulpen og Hopen skal trene FUVO Gutter 16 år

FUVO har ansatt Roger “Kulpen” Myrbråten og Ørjan Hopen til å trene klubbens meget talentfulle Gutter 16 år i 2020. “Kulpen” er en av klubbens største legender, det  er nesten ikke en ting han har vært bort borti gjennom et langt fotballiv i og rundt FUVO. Han har 405 a-kamper for a-laget, vært a-trener i fire perioder, samt hatt trent yngres lag i mange år. I tillegg har han hatt masse andre verv fra han debuterte på a-laget i 1975 og frem til i dag.

Med seg som assistent har han fått Ørjan Hopen. 27-åringen har de to siste årene vært en viktig brikke for klubbens a-lag. Han vil fortsatt spille fotball for et FUVO-lag som til neste år skal spille i Norsk Tipping-ligaen, men han vil titt og ofte bli å finne på treningsfeltet.

Hopen har enorm erfaring fra toppspill på øverste nivå i Norge.Totalt har han ca 100 kamper i Tippeligaen for Sogndal, og masse kamper på nest øverste nivå for Bryne, Nest Sotra og Levanger.

Han fikk sitt store gjennombrudd med Sogndal i 2011, og gjorde seg bemerket med en skuddsikker venstrefot.  Samme år spilte han også fast på G19-landslaget.Totalt står med 36 landskamper og 10 mål på yngres landslag.

Med sitt blide og vinnende vesen, har han gjennom sine to år i FUVO blitt en publikumsfavoritt.

Årets G15-lag (neste års G16) leder 2.divisjon med en kamp igjen å spille.

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg