Linn Aakre med seks målpoeng på de to siste matchene

Linn Aakre bøtter inn poeng for Grüner

Nes-jenta Linn Aakre er i målform om dagen. Søndag beviste hun nok en gang hvor viktig hun er for laget sitt. I bortemøte med Sparta Sarpsborg vartet hun opp med tre asist i det som til slutt ble 1-7 seier til et Grüner lag som befinner seg på 2.plass. Det nyopprykkede laget har tatt eliteserien med storm, men da de onsdag møtte Sparta Sarpsborg til ny kamp i Grünerhallen, gikk laget på et meget overraskende tap. Gjestene stod uten seier før matchen, men sjokkåpnet og ledet 0-3 etter to perioder.  Linn Aakre klinket til med tre nye assist i den siste perioden, men det var dessverre ikke nok, da Sparta Sarpsborg scoret to og vant kampen 3-5.