Linn Aakre versus Emilie Ilseng Kristiansen og Emma Bøsterud Kvello

Hasle-Løren – Grüner 3-4 (1-2,1-0,1-1) str

Tre nesbuer møttes i toppoppgjøret

Søndag var det duket for toppkamp og møte mellom tre nesbuer da Hasle-Løren og Grüner møttes til match i eliteserien i ishockey. 1.divisjon. Selv om det er stor forskjell på antall spilte kamper mellom lagene i toppserien, så er det overraskende for mange at nettopp disse lagene ligger som nr 1 og 2 på tabellen et godt stykke ut i november.

Hjemmelaget Hasle-Løren stilte med Emilie Kristiansen Ilseng i mål og med Emma Bøsterud Kvello på backen. På motsatt banehalvdel stod Linn Aakre og hennes Grüner. Alle tre har mange års erfaring på toppnivå og alle som en har vært innom landslaget. Men aldri før har tre nesbuer møttes til toppoppgjør i ishockey.

Det var gjestene fra Grüner som kom best i gang og allerede etter to minutter satte Linn Aakre pucken back Emilie Ilseng Kristiansen i Hasle-Løren buret. Hjemmelaget slo tilbake etter et kvarter spill, men minuttet senere tok Grüner på nytt ledelsen.  Hasle-Løren utlignet til 2-2 i andre periode og i den siste så scoret lagene en gang hver. Dermed stod det 3-3 etter ordinær spilletid og det var med det duket for sudden deth som forløp seg uten scoring.

Ingen scoringer i sudden deth betydde straffer.

Emilie Ilseng Kristiansen reddet mesterlig de to første straffene til Grüner, men dessverre klarte ingen av lagvenninnene å score. Dermed stod det 0-0 før Linn Aakre tok ansvar og sendte gjestene i ledelsen 0-1, som til slutt ble til 0-2.