Linn og Grüner tok tilbake tabelltoppen – for en stakket stund

Linn Aakre og Grüner tok tilbake tabelltoppen – for en stakket stund i alle fall

Stavanger, Hasle-Løren og Grüner har i hele sesongen byttet på å toppe eliteserien i ishockey. I løpet av den siste uken har alle tre lagene solt seg i glansen på toppen av  tabellen. Stavanger ledet tabellen lørdag, men allerede på søndag overtok Hasle-Løren med nesbuene Emilie Ilseng Kristiansen og Emma Bøsterud Kvello, Tabelltoppen. Fredag kunne Linn Aakre og Grüner ta tilbake første plassen med seier borte mot bunnlaget Sparta Sarpsborg.

Etter en målløs første periode tok gjestene fra Oslo ledelsen i starten av andre periode. Hjemmelaget svarte umiddelbart, men så tok Linn Aakre ansvar og med to assist førte hun laget opp i 1-3 ledelse. Sparta Sarsborg slo hardt tilbake i andre den siste perioden og utlignet til 3-3, før bortelaget satte inn kampens siste mål og med det vant kampen 3-4.

Med seieren klatret laget også helt øverst på tabellen. «Dessverre» tok et ubeseiret Stavanger tilbake tabelltoppen lørdag