Lompemo´n gutten Andre Thomsen tar ett år til i FUVO-drakta

30 år gamle André Thomsen er født og oppvokst på Opakermoen, men har også vært ute i den store verden og prøvd seg på juniorlaget til Kongsvinger og han rakk også en liten tur innom hovedstadlaget Grei i 2017, før han vendte til FUVO senere samme sesong.

Debuterte allerede som 16-åring i august 2007 i hjemmemøte mot serietoer Høland (seier 4-2). Står med 186 A-kamper, men hadde det ikke vært for at han i flere år slet med skader, så hadde nok han nok passert 250 kamper. Etter fire sesonger med mye skader, spilte han i 2018 og 2019 nesten alle kampene og var mer rutinert og bedre enn noen gang før. Tar i 2021 fatt på sin trettende sesong på A-laget.

Her to straffer fra FUVO – Aurskog-Høland i 2019. En kamp FUVO vant 2-1 og hvor Thomsen ble en slags matchvinner

Martin Vestreng misser her straffespark etter 10 minutter. Assistentdommer mener imidlertid at FUVO-keeper Andre Thomsen går for tidlig og vinker for nytt straffespark. Tvilsomt

Fredrik Sether får her muligheten til å sende Aurskog-Høland opp i 1-2 ledelse fra straffemerket etter 67 minutter, men Thomsen redder