Lotta beste nesbu med 8.plass

Selv om bygdas tre dameløpere gikk meget bra på åpningssprinten på Beitostølen, var ikke forventingene til dagens 10 km fri like store. Resultatene ble også som forventet, litt sånn midt på treet. Therese Johaug var i egen klasse og vant løpet 36 sekunder foran Heidi Weng og med 50 sekunder på Helene Marie Fosseholm.

Best av løperne fra Nes Ski ble Lotta Udnes Weng med 8.plass, 1 minutt og 27 sekunder bak dagens vinner. Ytterligere seks sekunder lenger bak endte tvillingsøster Tiril på10.plass. Amalie Haakonsen Ous endte på sin side på 29.plass. Hun var 3 minutter og fem sekunder bak Johaug.