Lucas Exi Dzever ble matchvinner for FUVO 2

5.div  FUVO 2 – Søndre Høland 2-1 (1-1)

FUVO 2 har startet årets sesong brukbart, men trengte en trepoenger i hjemmemøte med Søndre Høland for å ikke havne i nedrykkssumpa. Årets lag består av mange unggutter og pr nå så har seks G16-spillere har fått sjansen. Rundt disse har rutinerte spillere Henrik Berntsen, Stian Westerheim og Stian Aaserud vært gode læremestere på deres vei til å bli seniorspillere.

Fredrik Thorset takket og bukket for gaven

Søndre Høland kom til kampens første mulighet, men skuddet sneik seg rett utenfor keeperen beste venn, stolpen. Hjemmelaget og Fredrik Thorset var på sin side mer effektive da han snappet opp en feilpasning og sendte ballen sikkert i mål etter et kvarter spill. Anført av en dribleglad Jasman El Boumlali kom FUVO til flere gode målsjanser, men dessverre sløste de med sjansene. Flere ganger driblet han samme spillere både fire og fem ganger, men i stedet for å sentre til en lagkamerat, startet han å drible samme spiller for sjette gang….

37 minutter var spilt da Søndre Høland mot spillets gang utlignet til 1-1, etter et godt angrep hvor ballen gikk fra spiller til spiller før den endte hos Kasper Østby, som breisidet ballen i mål. Dette var også stillingen etter første omgang.

Toppscorer Lucas Exi Dzever scoret igjen

FUVO 2 gjorde ett bytte i pausen. Inn kom unggutten Lucas Exi Dzever, som allerede etter ett minutt kom til en god sjanse. Vertene fortsatte å komme til gode målsjanser, men det ble til tider litt for mye dribling fra FUVOs spiller nr 24.Hjemmelaget hadde god defensiv kontroll og etter 79 minutter var det endelig dags for 2-1. Stian Aaserud vant en duell litt innpå motstanderens banehalvdel og serverte en fin pasning frem til innbytter Lucas Exi Dzerver, som var sikkerheten selv alene med keeper. Helt på tampen av matchen stod Nicholas Gjerde på blank ventet på en pasning, men den kom aldri. På overtid kom Søndre Høland på en god kontring, men avslutningen gikk i nettveggen. Ingen flere mål ble scoret og FUVO 2 tok med det årets første hjemmeseier.

Neste kamp for FUVO er tirsdag 28.mai, borte mot Bøn

FUVO 2 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, André Jørgensen, Stian Westerheim, Tobias Bratterud, Besart Kaloshi, Kenneth Codera Marquez Larsen, Eirik Kalland, Stian Aaserud, Nicholas Gjerde, Fredrik Thorset og Jasman El Boumlali. Benyttede innbyttere: Lucas Exi Dzever og Mantvydas Gecas