Ludvik Hoel tatt ut i KIL-troppens kamp mandag

17 år gamle Ludvik Hoel forlot FUVO for å satse på fotballen i LSK våren 2019. Der fikk han god erfaring gjennom kamper for G16-laget, men da han begynte på NTG Kongsvinger på høsten, valgte han å melde overgang til KIL. Siden den gang har keeperen fra Skogbygda fått en håndfull kamper for KIL 2 og KIL G19.

Tidligere denne uken ble han kastet inn på KIL-treningene. Etter noen nervøse treninger til å starte med, viste han etter hvert hva som bor i han. Dette har resultert i at han mandag sitter på benken da KIL spiller sesongens femte serierunde i OBOS-ligaen.

Hoel forteller til KIL.no at det har vært et morsomt første år på Kongsvinger. Treningsmengden var tøff i begynnelsen, men det har han etterhvert tilvendt seg. Unggutten som er født i 2003 forteller videre at hverdagen med skole- og fotball har og er veldig morsomt, og noe han trives med.

 • Det er jo en drøm om å kunne spille på et høyest nivå som mulig, og da blir det en utfordring jeg gleder meg til. Jeg har alltid hatt et godt forhold til KIL, og alltid fulgt med så det å få være med A-laget på en seriekamp blir spesielt.

Nes har fostret mange spillere som senere har spilt toppfotball for Kongsvinger. Åge Fossum var den første som markerte seg som en goalgetter på 1960- og 70-tallet. Senere har Geir Frigård, Tommy Grønvold, Jørn Kopperud og Patrick Elvethun Hansen akslet den røde og hvite KIL-drakten.

Vi ønsker Ludvik og KIL lykke til mot Raufoss.

 

KIL.no har også skrevet om saken. Les den her

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg