Målfest da Lørenskog slo FUVO 4-2

NTL Lørenskog mot FUVO 4-2 (3-1)

Da FUVO tok ett poeng hjemme mot Træff for en uke siden, så hjalp de lørdagens motstander med å gi de et lite håp om å kunne være med å kjempe om opprykk etter 26 serierunder. Lørenskog er i i storform og står med åtte strake seire før møte med FUVO.

Det bygges til den store gullmedalje rundt Rolvsrud, noe som gjør at Lørenskog i år spiller sine hjemmekamper på Strømmen stadion

Heller ikke i denne kampen har FUVO oddsen på sin side. Norsk Tipping ga 1,20 på Lørenskog seier, 6,20 på uavgjort og 7,65 på FUVO seier

Tobias med en perlescoring i sin kamp nr 100

Tobias Solem Karlsen ga FUVO en drømmestart da han tre minutter ut i matchen så at Drevland i Lørenskog-buret var fullstendig feilplassert. Selv om det var 40 meter, så hadde ikke spilleren som spilte sin kamp nr 100 for FUVO i dag noen problemer med å sette ballen i kassa. Lørenskog kom seg raskt over sjokket og FUVO-keeper Sondre Ranheim Sæther måtte raskt i action. 16 minutter var spilt da ballen etter litt klabb og babb endte hos Latkovic, som banket ballen i krysset fra kanten av sekstenmeteren. Dermed var lagene like langt. FUVO ble spilt lave og halvveis ut i første omgang var det dags for 2-1 til hjemmelaget. En umarkert Vuk Fajfric fikk stå inne boksen og pirke inn sitt tiende mål for sesongen. Sju minutter før pause fikk Fajfric tid og rom til å feie av gårde en kule fra 25 meter som gikk via hanskene på Ranheim Sæther og inn i nettmaskene.

Lagene gikk til pause med en fortjent 3-1 ledelse til Lørenskog. FUVO-trener Jørn Ole Korslund var klar på at gutta hadde levert en første omgang under pari og sammen med spillerne ble de enige om en litt mer offensiv formasjonsendring. Ut med Birk Øian og inn med Jesus David Rendon Quinones. Sistnevnte brukte FEM sekunder på å få gult kort, men var en konstant trussel resten av omgangen.

FUVO var meget nærme utligning, Lørenskog svarte med å punktere kampen

FUVO gikk høyre ut, samtidig som Lørenskog ble mer forsiktige. Dermed jevnet kampen seg ut.Etter en time spill kom bortelaget til en stor mulighet. Et godt innlegg fra Jesus endte på hodet til Mads Rismoen, som fra god posisjon headet over tverrliggeren. FUVO nærmet seg ny scoring og med tjue minutter igjen å spille fikk FUVO frispark. Denne gangen nøyde Solem Karlsen seg med servere ballen til Mads Rismoen, som headet mot og over målstreken. Om noen var  nær den og hvem er usikkert. Dermed var det plutselig spenning i matchen.Spillet bølget frem og tilbake og etter 74 minutter fikk FUVO nok en dødball det luktet mål av. Frisparket fra Solem Karlsen ble headet inn i boksen til Stian Westerheim, som på elegant vis dempet ballen på foten, før kan klinte ballen over mål fra seks meter. Der burde det stått 3-3. I stedet endte lang ball fra Drevland med en stuss og scoring av Stian Sandberg i den andre enden av banen. FUVO jaget nytt mål og ny spenning, men kampen ebbet ut med 4-2 seier til Lørenskog.

Neste kamp for FUVO er tirsdag 2.september, hjemme mot Aalesund 2

FUVO stilte med følgende lag: Sondre Ranheim Sæther, Birk Øian Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Henrik Fosvold, Nicklas Brenna Karlsen, Julian Jappé Henriksen, Tobias Solem Karlsen, Oliver Nøvik, Oskar Stenberg Øien og Mads Rismoen. .Benyttede innbyttere: Patrick Bergmann, Jesus  David Rendon,Quinones, Erik Kalland, Emil Senberg Øien,