Målrik affære da Nes Ik tok sesongens andre seier

Forward SPK – Nes 9-10 (4-3, 2-6, 3-1)

Nes IK tapte perioder, men avgjorde matchen med en sterk midtperiode

Hjemmelaget Forwards SPK stod med en rund og fin smultring før møte med iskrigerne fra Nes. Det var også de som startet kampen best og kunne gå i garderoben etter første periode med 4-3 ledelse. I midtperioden steppet Nes IK opp gamet, vant den 6-2 og hadde med det snudd kampen til 6-9 ledelse.

I den siste perioden jaget vertene sesongens første seier, men til tross for tre scoringer mot Nes IK sin ene, var var det ikke nok til å ta igjen nesbuene, som holdt unna og vant kampen 9-10. Det betyr at laget har fått en god start på sesongen med to seire av tre mulige.