Målrikt oppgjør da R&Å3 vant seriepremieren i 9.div.

Tim Sebastian Henriksen Jahnson scoret ett av R&Å3 sine sju mål i sereåpningen

9.div  R&Å 3 – Sørumsand 3  7-5 (2-1)

Med kun tre treninger, satset R&Å3-gutta på at overskuddet vill føre de til seier over Sørumsand 3 da lagene møttes til årets første seriekamp i 9.divisjon onsdag kveld.

Måltørken er slutt for Håkon Vestmo

Den tidligere Haga-målscoreren, Håkon Vestmo har slitt med å finne veien til nettmaskene etter overgangen fra bruntrøyene for tre år siden. I fjor gikk han hele sesongen uten å finne veien til nettmaskene, men i år brukte han bare 8 minutter på å sende R&Å i ledelsen. Sørumsand utlignet etter halvspilt første omgang, men rett før pause sendte Marius Benjaminsen hjemmelaget opp i 2-1.

R&Å 3 punkterte kampen tidlig i andre omgang

R&Å3 fikk en knallstart på andre omgangen med to kjappe scoringer før det var spilt seks minutter. Først ved fjorårets A-keeper, Truls Frogner, så ved Håkon Vestmo. Dermed stod de 4-1 til vertene.  R&Å 3 så ut til å cruise inn til en komfortabel seier da Marius Benjaminsen satte inn sitt andre og hjemmelagets femte mål for kvelden med tjue minutter igjen å spille. Men så våknet plutselig Sørumsand 3 til live, scoret to kjappe mål og dermed var det et snev av kamp igjen.

Benjaminsen i sentrum med to mål og rødt kort

Sørumsand måtte nok ha scoret ett mål til, skulle det blitt spenning, i stedet satte Tim Sebastian Henriksen Jahnson  inn 6-3 til R&Å3. Med sju minutter igjen å spille fikk Marius Benjaminsen sitt andre gule kort og dermed rødt og en tidlig dusj. Det gjorde ingen ting i forhold til seieren, men målene fortsatte å renne inn. Først økte vertene til 7-3 på selvmål, før Sørumsand 3 avsluttet med å redusere to ganger helt på tampen av oppgjøret. 7-5 var uansett en god start på sesongen for R&Å 3.

Neste kamp onsdag 3.mai, bote mot EIF 3

R&Å stilte med følgende tropp: Paul Bjørnar Knapskog-Hope, Martin Syrstad Lindsø, Svend Oskar Bråtho, Fredrik Stokkebryn, Adrian Fauskrud Lorentzen, Tim Sebastian Henriksen Jahnson, Warsay Mehari Araya, Marius Benjaminsen, Kjell Sindre Myhr, Truls Frogner, Steinar Erlandsen Hofsrud, Kenneth Stokkebryn Jensen, Kristian Skjeldal Mathiesen, Håkon Vetmo, Andreas Olafsen og Gøran Johansen