Målshow/kaos da FUVO G16 avsluttet med tap

Sivert Asli Asphjell scoret sitt 10. og 11. seriemål, men det var ikke nok til å hjelpe laget sitt til poeng

Gutter 16 år 2.divisjon. FUVO – Skedsmo 2 6-7 (3-1)
Værgudene var ikke på lag med tilskuerne som hadde tatt veien til FUVO kunstgress for å overvære årets siste seriekamp for gutter 16 år. Heldigvis hadde en dugnadsgjeng vært på jobb i helgen, slik at hjemmepublikummet satt tørre under den nye tribunen med overtak.
Alexander Persvangen-Johansen med sitt 14 seriemål for sesongen

Gjestene fra Skedsmo kjørte over hjemmelaget de første minuttene og det mørkt ut da laget tok ledelsen allerede etter 6 minutter. Heldigvis våknet FUVO-spillerne kjapt og etter 10 minutter pekte dommeren på straffemerket. Alexander Persvangen-Johansen var sikkerheten selv i forrige kamp mot Team Nes, men denne gangen reddet misset han først, men satte returen selv i mål. Hans 14 seriemål for sesongen.
Fortjent 3-1 ledelse til pause

FUVO tok etter hvert fullstendig over. Christian Rodrigues Henriksen var nære på å sende vertene i ledelsen, men Skedsmo-keeperen vartet opp med en kjemperedning da han kom alene med han. Bedre gikk det etter 18 minutter da Nicolay Snildal skrudde inn en corner.
Hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen og hadde nok sjanser til å punktere den, men måtte vente helt omgangens siste minutt før økte til 3-1.Nicolay Snildal fant Alexander Persvangen-Johansen med en fin bakromsball, han rundet keeper før han uselvisk serverte ballen på et sølvfat til Sivert Aasli Asphjell, som trillet ballen over målstreken.

Seks minutters «blackout»
Som i første omgang, så stod FUVO-spillerne med nisselua i hånda da dommeren blåste i gang andre omgangen. Gjestene fra Skedsmo takket og bukket med å redusere til 3-2 før det var spilt to minutter. Heldigvis kom FUVO seg kjapt over sjokket og på den neste corneren var Sivert Aasli Asphjell på rett plass og økte til 4-2. Vertene så ut til å gå mot en trygg seier, men så kom det noen minutter hvor laget rotet det skikkelig til for seg selv. Først skrek de på offside, men dommeren hadde en annen oppfatning. Den samme Skedsmo-spilleren scoret ytterligere to kjappe med tre minutters mellomrom. Dermed hadde bortelaget snudd 4-2 til 4-5.

Skedsmo avgjorde fire minutter på overtid
Midtveis ut i omgangen utlignet Fredrik Granberg til 5-5 etter flipperspill inne i Skedsmo boksen. Spillet bølget frem og tilbake og med åtte minutter igjen å spille tok Skedsmo på nytt ledelsen. Men igjen slo FUVO tilbake. Med kun tre minutter igjen av ordinær spilletid feide Lars-Fredrik Snildal i vei et skudd/innlegg som Skedsmo-keeperen rotet over målstreken. Dermed stod det 6-6 og alle bare ventet på at dommeren skulle blåse av. Dommen hadde noe overraskende lagt til en del minutter ekstra og fire minutter på overtid overså han en soleklar offside som Skedsmo utnyttet og satte inn seiersmålet.

FUVO stilte med følgende lag: Mathias Scharning Lundberg, William Fossum Østhaug, Fredrik Thorset, Mantvydas Gecas, Nicolay Snildal, Alexander Persvangen-Johansen, Niklas Thøger Andresen, Christian Rodrigues Henrikson, Sindre Poll, Fredrik Granberg, Sivert Aasli Asphjell, Lars-Fredrik Snildal, Mikkel Aasness, Kevin Wego og Sigurd Flekke Mathiesen