Mange spillere fikk prøve seg da FSK tapte for Sand 2

Lørdag spilte Fenstad SK sin andre treningskamp for året. Hele 22 man var troppen til laget som møtte Sand 2 på Funnefoss Kunstgress.

Stilte med 22 mann til kamp

FSK-trener Stian Olsen «fryktet» at det kunne bli litt for mye rotasjon til å vinne kampen, men sier samtidig at han er glad for å ha såpas mange spillere tilgjengelig. Det ville også gi han muligheten til å teste flere spillere i forskjellige posisjoner.

Kampen startet med et ganske jevnt kampbilde, før Sporten tok litt over ut i første omgang.

• Vi kom til noen halvsjanser, men med nye folk i angrepsposisjoner så slet vi med å komme igjennom siste leddet til Sand.

Simen Olsen sendte FSK i ledelsen

Etter en halvtime klarte vertene endelig komme igjennom. Alexander Holen dro av en motspiller inn i pølseboden, før han sendte en perfekt pasning frem til Isak Olsen, som suste mellom Sand sin stopper og back. Fikk i vei et skudd som Sand sin sisteskanse reddet, men Simen Olsen var lynkjapt frempå returen og satte ballen sikkert i mål.

Rett før pause fikk FSK en corner som endte i en Sand-kontring, med påfølgende fint spill og mål.

• I pausen byttet vi halve laget og selv om vi satte inn friske bein, så holdt det ikke til å slå Sand.

Sand 2 avgjorde med to mål i andre omgang

Andre omgangen til FSK ble ikke som de hadde håpet. De sleit med å finne kombinasjonene i pasningsspillet, som fungerte brukbart før sidebytte. Dette gjorde sitt til at Sand scoret to mål og vant til slutt kampen 1-3.

• Sand er noe heldige som går av med seieren. Vi hadde gode sjanser til å score flere mål, og de satte 1-2 på et godt gammelt sleivspark som gikk rett i vinkelen. Til og med Sand-spillerne så sjokkerte ut over at den gikk inn i mål. Alt i alt en bedring fra forrige match, men vi har mye å jobbe med frem til seriestart, sier FSK-trener Simen Olsen til Nesfotballen etter kampslutt.