Mari Stensurd med ekte hat-trick da FUVO J15 slo Bjerke

Bjerke – FUVO 1-5 (0-3)

FUVO J15 spilte søndag sin tredje seriekamp. Denne gangen borte mot Bjerke. Gjestene fra Opakermoen fikk god start og tok ledelsen ved Mari Stensrud etter et snaut kvarter spill. Minuttet senere var samme spiller på rett plass og doblet ledelsen. FUVO fortsatte å spille god fotball hvor ballen ble spilt utpå vingene som igjen kom til gode innlegg. Og før det var spilt en halvtime hadde Mari Stensrud scoret nok et mål. Mao ekte hat-trick for målhungrige jenta.

Cruiset inn til en solid 5-1 seier

Andre omgang var veldig lik første, med den forskjellen at nå stod jentene litt høyere i banen og hele laget var med i angrep.De startet angrepene fra bakre firer og det det gikk mye i lengderetningen.Bjerke reduserte til 3-1, men FUVO var fremdeles det førende laget. Etter en drøy times spill tok kaptein Sanaz Hemat ansvar og økte til 4-1. Like før slutt fikk Martine Tollhaug æren av å fastsette sluttresultatet til 5-1 til FUVO.

FUVO vinner også andre omgangen og tar en meget fortjent seier etter en godt gjennomført kamp av samtlige spillere. Man ser også klare tendenser til at FUVO-jentene begynner å bli mer vant til spill på 11ér bane.

Med søndagens seier i boks så har FUVO vunnet to og tapt en, noe som gir en 2.plass på tabellen. Neste kamp for FUVO J15 er søndag 19.mai, hjemme mot Fjellhamar 3 7ér

FUVO stilte med følgende tropp: Anneli Hofstad Jensen, Sanna Gangnes, Anne Kristine Sanderud Nordgaard, Emily Bull, Alexandra Christine Lagerkvist-Sukkerd, Caroline Aarlie Heiberg, Mina Melby Dønjar, Sanaz Hemat, Mia Maria Tøftebråten, Mari Stensrud, Martine Tollhaug og Tiril Elida Nielsen