Marius Preber avgjorde på overtid for R&Å

Marius Preber ble matchvinner med sin 4-3 scoring på overtid

R&Å tok tirsdag imot Eidsvold Turn 2 til kamp på Årnes Kunstgras. En viktig kamp for begge lag, da R&Å jager topp fem som gir NM kvalifiseringsplass, mens gjestene fra Eidsvold kjemper en innbitt kamp for å overleve i 4.divisjon.

R&Å ledet 2-1 til pause

Sondre Rustad Rudi sendte bortelaget i ledelsen allerede etter 7 minutter, men ett minutt senere stod det 1-1 på måltavla etter at Marius Preber hadde utlignet for hjemmelaget. Halvveis ut i omgangen sendte Mads Elvethun Hansen R&Å opp i ledelsen 2-1, som også var resultatet til pause.

Turn 2 utlignet til 3-3 i det 86 min, men Preber svarte med å sette inn 4-3 på overtid

Samme spiller la på til 3-1 etter 71 minutter. Så satte Turn på turboen, noe som resulterte to scoringer av Benedict Lethabo Notoane (73. og 86.min). 3-3 og poengdeling var egentlig ikke godt nok for noen av lagene, og det skulle heller ikke bli sluttresultatet.

Ett minutt på overtid satte Marius Preber inn R&Å sitt fjerde mål for kvelden og sitt 14 seriemål for året. Like etterpå blåste dommeren av og R&Å-spillerne kunne slippe jubelen løs.

R&å ligger fremdeles på 8.plass, men opp til 3.plass er det ikke mer enn fire poeng.

Neste kamp for R&Å er tirsdag 24.september, borte mot Aurskog-Høland.

R&Å stilte med følgende lag: Tobias Bråthen Holt, Ole Elias Jacobsen, Thomas Sund Buseth, Patrick Elvethun Hansen, Jonas Eng, Martinus Slette Granum, Marius Solhaug, Marius Preber,Eivind Sveinhaug, Lasse Holum Hansen og Mads Elvethun Hansen.

Benyttede innbyttere: Magnus Granmo Finset, Magnus Krefting Hansen og Petter Hanekamhaug